O femeie care a fost oprită în trafic de polițiștii din județul Timiș pentru că ar fi băut la volan s-a apărat spunând că a băut doar o bere și că în Germania poți conduce dacă ai consumat doar o bere.

Femeie oprita in trafic pentru ca ar fi bautFoto: Captura video

„Zău, eu am băut? Întreabă-i cât am băut... O bere, da, și? Băi Tâmpitule, eu nu sunt beată”, a strigat femeia către polițistul de lângă mașină, se poate observa într-un clip video postat de Sindicatul polițiștilor Europol.

Ulterior femeia s-a urcat în mașină și ar fi încercat să plece, agentul de poliție oprind-o prin geamul mașinii.

„Cum să dau peste cineva, tâmpitule, că nu sunt beată. Dacă bei o bere, în Germania ai voie să conduci”, a spus femeia la un moment dat către polițistul de lângă mașină.

„Dar în România nu”, i-a răspuns agentul.

„Păi vezi...”, a replicat femeia.

VEZI AICI VIDEO-ul cu momentul

„Culmea tupeului la această doamnă care a recunoscut că a băut "o bere" pentru ca „dacă bei o bere, in Germania ai voie sa conduci”. Probabil la fel s-a gândit și premierul Cîțu când a condus beat, dacă bei 7-8 beri poți să te urci la volan”, a scris pe Facebook Sindicatul polițiștilor Europol

„Vizibil deranjată ca si-au permis să o legitimeze, aceasta a început sa ii injure pe colegii noștri si sa le ceara sa o lase in pace, intrucat este o persoană a publică. Aceasta fusese oprită în trafic de colegii noștri după ce consumase alcool și se urcase la volan aseară în localitatea Lugoj din județul Timiș. Pentru că a vrut să se simtă ca în Germania, femeia a rămas pieton acum, având timp suficient să se gândească la câte beri are voie sa consume”, a mai scris Sindicatul Europol.