Mai multe focuri de armă au fost trase duminică pe o stradă din orașul București. Geamurile unei mașini și ale unei case au fost sparte, iar polițiștii fac cercetări, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

O femeie a sunat la 112 pentru a anunța că geamul mașinii i-a fost spart în urma unui atac care pare să fi fost făcut cu focuri de armă. Femeia nu se afla în mașină și a fost alertată de zgomot. Ulterior, ea a găsit la fața locului mai multe bile metalice.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au găsit geamuri sparte, atât la mașina reclamantei, cât și la o casă din apropiere. Zona a fost împrejmuită, iar polițiștii încearcă să afle dacă atacul a fost realizat cu o armă sau cu alt dispozitiv. De asemenea, polițiștii au început o anchetă pentru a-l identifica pe cel care a spart geamurile.

Secția 4 Poliție face cercetări. În prezent se vorbește despre infracțiunea de distrugere deoarece în mașină nu se afla nici o persoană, dar în funcție de rezultatele anchetei se poate ajunge și la infracțiunea de încălcare a regimului armelor.