​Grace Couture Cakes lansează ‘Velvet Christmas’, o colecție de dulciuri și prăjituri pentru sezonul festiv.

Grace Couture Cakes lansează "Velvet Christmas"Foto: Grace Couture Cakes

Sărbători pentru suflet

Parte din magia Crăciunului este că tot ceea ce îți cere este să crezi. “Velvet Christmas” este despre puterea de a te bucura de clipa de acum, cu toate simțurile, creând o sărbătoare de vis oriunde te-ai afla.

Pentru noua colecție ‘Velvet Christmas’, deserturile Grace Couture Cakes îmbracă haine de sărbătoare, în nuanțe catifelate de roșu, verde, bordeaux. Turtă dulce în formă de steluțe, brăduți de ciocolată, choux delicioase decorate în spiritul Crăciunului, eclere personalizate cu mesaje speciale, torturi și mini torturi spectaculoase, perfecte pentru un cadou sau pentru cina festivă.

Un Crăciun de poveste

Ce îți amintești cel mai mult din Crăciunurile copilăriei? Cum poți recrea magia sărbătorilor de altă dată la tine acasă? “Velvet Christmas” îți aduce arome delicioase, texturi fine și surprinzătoare, detalii de decor care te transpun într-o atmosferă de poveste.

Colecția specială dedicată sărbătorilor de iarnă, ‘Velvet Christmas’, este disponibilă în Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din centrul comercial Băneasa Shopping City (Parter) și din Piața Dorobanți nr.5, precum și prin comandă online, cu livrare: https://gracecc.ro/onlineshop/.

Chocolate Advent Calendar

Cel mai dulce mod în care poți număra zilele până la Crăciun: calendarul de Advent Grace Couture Cakes. Noutatea acestui sezon o reprezintă Calendarul de Advent, sub forma unei căsuțe cu o selecție de 24 bomboane realizate din ciocolată belgiană.

Cadoul perfect

Chiar dacă anul acesta sărbătorile arată diferit, există ceva ce nu se schimbă niciodată: bucuria de a primi un cadou dăruit cu tot sufletul. Dulciurile în ediție limitată “Velvet Christmas” sunt cadoul ideal de strecurat în ghetuțe sau sub bradul de Crăciun.

Nu lipsește din Cake Shop-uri nici tortul Delice Etoile, desertul preferat al sărbătorilor (blat cu ciocolată, cremă mascarpone cu sos de caramel, strat crunchy cu nuci caramelizate, mousse de vanilie și inserție de mere, vanilie și scorțișoară), disponibile exclusiv în această perioadă: Noel și PineTree.

Un mini-candy bar spectaculos, chiar la tine acasă

Prăjiturile și torturile din colecția “Velvet Christmas” pot fi cumpărate individual pentru un răsfăț dulce sau desertul delicios al mesei de Crăciun. Dar cum ar fi să creezi un mini- candybar chiar la tine acasă, atunci când sărbătorești cu cei apropiați? Alege prăjituri variate și lasă-ți imaginația să creeze cea mai frumoasă poveste!

Ca în fiecare an, colecția de Crăciun cuprinde și câteva propuneri de cutii cadou spectaculoase, cu un mix de produse atent selecționate, care pot fi dăruite angajaților, partenerilor de afaceri sau celor dragi. Pentru comenzi corporate: office@gracecc.ro.

Despre Grace Couture Cakes

Lansat in anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetarie couture, recunoscut pentru lansare tendintelor din domeniul haute patisserie in Romania.Gamele proprii de torturi includ: Signature Collection, prajiturile Essential Cakes, tartele din colectia Tartes Bar, eclerele din colectia Éclair Affair si noile Craquelin Choux, alaturi de macarons, praline artizanale si alte dulciuri si prajituri in editii speciale dedicate sarbatorilor: Craciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paste, Halloween. www.gracecc.ro. Produsele din portofoliul Grace Couture Cakes, mereu proaspete sunt disponibile online pe www.gracecc.ro/onlineshop si in Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din București: Piata Dorobanti nr. 5 si Baneasa Shopping City.