Polițiștii din Sibiu au făcut uz de armă, duminică, la Turnu Roșu, județul Sibiu, unde au fost chemați pentru aplanarea unui conflict între soți. Agresorul și-a scos soția din locuință, iar pe oamenii legii i-a amenințat cu drujba, astfel că aceștia l-au împușcat în picior, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, a declarat că oamenii legii au fost chemați pentru aplanarea unui conflict în familie în localitatea Turnu Roșu. Polițiștii au stabilit că un bărbat și-a agresat soția și a scos-o din locuință. La sosirea echipajului de poliție, bărbatul a continuat să fie agresiv și, cu o drujbă, a amenințat polițiștii, iar atunci când i s-a pus în vedere să înceteze, nu s-a conformat somației.

„Unul dintre polițiști a somat agresorul și a tras un foc de avertisment în aer. Întrucât nici de această dată agresorul nu a încetat acțiunile, polițistul a executat un foc de armă asupra bărbatului, rănindu-l în picior”, a spus Welter.

Agresorul a fost transportat conștient la spital, pentru îngrijiri medicale, și a fost internat sub pază. Soția lui este în afara oricărui pericol. Cercetările sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.