Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, șef al Clanului Sportivilor, a fost reținut, miercuri, de polițiști, el fiind suspectat de tentativă la omor, după ce a fost implicat într-o răfuială cu membrii altui clan din Capitală, la finalul săptămânii trecute, potrivit Mediafax.

BebinoFoto: Captura YouTube

„Astazi, 15.01 (miercuri - n.red.), în urma administrării probatoriului în cauza privind evenimentul produs în seara de 9 ianuarie în zona Tei Toboc, a fost reținut, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, un bărbat de 26 de ani, din București, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, conform Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre Bebino, șeful Clanului Sportivilor, cel care, de altfel, a rămas fără un deget în urma răfuielii din 9 ianuarie.

Un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani a fost reținut, luni, el fiind suspectat că i-a tăiat degetul șefului clanului Sportivilor.

Șeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, a fost transportat la spital, în 9 ianuarie, după ce a fost implicat într-o răfuială în Capitală, în urma căreia a rămas fără un deget. El a fost tăiat pe aproape tot corpul, iar un deget i-a fost amputat.

În spital a fost internat un alt bărbat care a participat la încăierare, însă nu este membru al Clanului.

Neînțelegerile dintre cei implicați sunt mai vechi, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.