Peste 90.000 de bucureșteni și turiști au fost prezenți, în noaptea de Anul Nou, la spectacolul „Revelion 2020. Disco Night Fever”, din Piața Constituției, potrivit Primăriei Capitalei, organizatorul evenimentului.

HotNews.roFoto: Hotnews

„În noaptea dintre ani, 11 artiști și trupe locale și internaționale de pe scena „Revelion 2020. Disco Night Fever” au adunat, în Piața Constituției și pe arterele adiacente, peste 90.000 de bucureșteni și turiști, care au sărbătorit trecerea dintre ani pe ritmuri disco și cu focuri de artificii. Primăria Capitalei, prin ARCUB”, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Conform sursei citate, tematica concertului în aer liber de Revelion a fost o ocazie de a asculta live refrenele melodiilor care au făcut istorie pe scenele din România și din străinătate în anii ’80-’90 și începutul anilor 2000.

„Cea mai mare surpriză pregătită de organizatori pentru Revelionul de la București a fost concertul O-Zone. Cei trei artiști din Republica Moldova s-au reunit special la Bucureşti pentru grandioasa petrecere dintre ani.

În ciuda temperaturii scăzute de afară, cei prezenți la „Revelion 2020. Disco Night Fever” s-au bucurat de spectacolul oferit de artistul german Haddway, de solistul Snap!, dar și de rapperul american Turbo B. „Una dintre cele mai așteptate prezențe la „Revelion 2020. Disco Night Fever” a fost și cea a formației Milli Vanilli, reunită într-o nouă formulă, susțin organizatorii.

Fabrice Morvan a urcat pe scena de la București alături de John Davis, iar mișcările de dans, ritmurile arhicunoscute și energia debordantă a celor doi artiști germani au electrizat atmosfera din Piaţa Constituţiei”, conform sursei citate. O altă prezență din line-up-ul Revelion 2020, care a stârnit multe amintiri printre spectatori, a fost trupa André, recent reuniă.

La eveniment au mai participat Horia Brenciu (Horia Brenciu & HB Orchestra), Holograf și Vunk, două dintre cele mai longevive și de succes trupe din România. Atmosfera de la Revelionul din Piața Constituției a fost susţinută și de piesele şi vocea lui Cristi Minculescu (în concertul Cristi Minculescu, Valter & Boro).