Președintele Klaus Iohannis l-a ironizat, vineri, la o discuție informală cu presa, pe europarlamentarul Dacian Cioloș în ceea ce privește solicitarea lui pentru organizarea anticipatelor, spunând că "a sunat acolo în Parlament un clopoțel și acuma ne dă lecții", potrivit Mediafax.

CiolosFoto: Facebook

"Lăsați-mă cu povești din astea. A sunat acolo în Parlament un clopoțel și acum ne dă lecții", a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, i-a cerut, miercuri, președintelui, printr-un mesaj publicat pe Facebook, declanșarea rapidă a alegerilor anticipate „pentru a evita distrugerea țării”.

"Este grav ce încearcă să facă acum partidul lui Dragnea, Dăncilă și Ciolacu, punând în joc soarta țării doar pentru a lovi în adversarii politici. Sperăm ca, măcar în ceasul al doisprezecelea, președintele Iohannis și liderii PNL, în frunte cu premierul Orban, să înțeleagă că singura soluție pentru salvarea României sunt alegerile anticipate și să înceapă rapid demersurile pentru declanșarea acestora", potrivit mesajului publicat de Dacian Cioloș.