Ștefan Risipițianu a recunoscut, la audierile de la DIICOT, că a violat-o pe Luiza Melencu, însă neagă orice alte fapte de violență, a anunțat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, citat de Mediafax.

Giorgiana Hosu, DIICOTFoto: Agerpres

Avocatul Tonel Pop a precizat, miercuri, că Ștefan Risipițianu a recunoscut în fața procurorilor DIICOT că a violat-o pe Luiza Melencu, însă nu recunoaște alte fapte de violență asupra tinerei.

Ștefan Risipițianu, în vârstă de 46 de ani, a fost reținut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât acesta, cât și Dincă, ar fi violat-o pe tânără.

Mama Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, a declarat, tot miercuri, că raportul FBI pe oasele găsite la liziera unei păduri sunt neconcludente: „Avocații mi-au spus că oasele erau prea distruse. Deduc că Luiza trăiește”.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Caracal va fi finalizat.