Un profesor de la Școala Gimnazială Pucioasa, județul Dâmbovița, este anchetat de către conducerea unității de învățământ și de polițiști pentru purtare abuzivă și hărțuire sexuală, după ce a fost acuzat că ar fi mângâiat și sărutat elevi.

HotNews.roFoto: Hotnews

Inspectorul șef al IȘJ Dâmbovița, Elena Stroe, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că un profesor care predă Cultură Civică, dar care este la bază profesor de Religie, la Școala Gimnazială Pucioasa este acuzat că ar fi avut un comportament indecent, pentru că ar fi mângâiat elevi pe cap și pe obraz și i-ar fi sărutat pe obraz.

În plus, se verifică și dacă profesorul le-a făcut școlarilor declarații de dragoste.

„Nu s-a depus nicio plângere. Au fost niște zvonuri iar unitatea școlară a demarat o anchetă internă. Noi monitorizăm modul de verificare. Până acum nu s-a confirmat nimic. Au fost urmărite și imagini de pe camerele de supraveghere. Dacă va fi găsit vinovat se vor lua măsuri. Se vor face toate cercetările, cu toți elevii de la toate clasele unde predă profesorul”, a declarat Elena Stroe.

Aceasta a spus că au fost trimise chestionare elevilor, dar și părinților și se va discuta cu aceștia.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Dâmbovița au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii au deschis un dosar penal pentru hărțuire sexuală și purtare abuzivă.