De-am putea să numim un singur lucru pe care țara noastră ni-l oferă din plin, cu regularitate hotărâtă, probabil că ne-ar ieși pe gură extrem de natural și rapid cuvântul PROBLEME. De la lipsa autostrăzilor, până la un sistem educațional corijent. De la spitale neechipate corespunzător, până la corupție. De la inexistența forței de muncă, până la neasumarea responsabilității.

Aplicatia FeexersFoto: Feexers

Dar România are și altfel de probleme, la fel de reale, pe care nu obișnuim să le menționăm prea des: WC-uri înfundate, condens pe pereți, țevi sparte, siguranțe arse, parchet umflat, mobilier montat greșit, gresie și faianță aplicate necorespunzător.

În oricare dintre cazuri, vorbim despre același factor determinant: o treabă prost făcută.

Și asta pentru că ne pleacă meseriașii și ne rămân "neseriașii". Ne pleacă profesioniștii și nu mai avem la cine să apelăm. Ne pleacă valorile și nu mai avem de la cine să învățăm să facem treabă bună. Iar dacă toți profesioniștii pleacă, cine rămâne să rezolve problemele românilor?

Poate tocmai de aceea a luat naștere Feexers, aplicația prin care poți apela la ajutorul unor profesioniști pentru acasă, la fel de ușor cum ai chema un taxi. Înarmați cu câte o pompă, un trafalet, o cheie fixă, un multimetru sau chiar un uscător de păr, ei promit să repare România. Pentru că, nu-i așa, bunăstarea țării pleacă de la fiecare om din casă.

Feexers reunește instalatori, electricieni, specialiști în amenajări interioare și îngrijire personală, tocmai pentru ca românii să aibă opțiuni dintre care să aleagă. Fără muncă la negru, fără numere cerute pe rețelele sociale și fără așteptarea deșartă ca un meșter să își termine toate lucrările programate pe următoarele 3 luni, dar cu factură și garanție.

Aplicația poate fi descărcată de aici, iar mecanismul este simplu: oamenii postează o cerere, feexerii ofertează, iar alegerea se face în funcție de review-urile din aplicație și de prețul propus de profesionist. Pentru ca, în sfârșit, să avem de unde alege.