Ambasada Rusiei anunță amânarea celor două concerte ale Corului Armatei Roșii prevăzute în 13 octombrie la Constanța și în 14 octombrie la București, „din motive independente” de organizatori.

Corul Armatei RosiiFoto: Ambasada Rusiei

„Organizatorii Spectacolului “CORUL ALEXANDROV - RED ARMY CHOIR - POVESTEA CONTINUĂ” programat pe 13 octombrie 2019 la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor și pe 14 octombrie 2019, la București, la Sala Palatului, anunță că din motive independente de ei sunt nevoiți să amâne ambele evenimente. Aceștia își cer scuze pentru situația creată independent de voința lor și îi asigură pe iubitorii muzicii de calitate că vor depune toate eforturile pentru ca spectacolul să fie reprogramat în perioada 20-25 septembrie 2020”, se arată în anunțul distribuit de Ambasada Rusiei la București pe contul său de Facebook.

Potrivit sursei citate, „biletele achiziționate până acum, rămân valabile pentru evenimentele care vor fi reprogramate”.

„Persoanele care doresc să returneze biletele sunt rugate să contacteze firmele de ticketing de la care le-au achiziționat.

Povestea celui mai mare și mai faimos ansamblu coral din istoria Rusiei nu se oprește aici.

În cel mai scurt timp organizatorii vor reveni cu mai multe detalii”, se mai arată în anunț.