Un polițist din SUA a arestat doi copii de numai șase ani, la o școală din Orlando, Florida. Copiii ar fi fost agresivi cu unul dintre profesori, după cum povestește bunica unei eleve. Poliția a decis suspendarea agentului ca urmare a acestui incident, transmite BBC News.

HotNews.roFoto: Hotnews

Unul dintre cei doi copii de doar șase ani a fost încătușat, după ce ar fi vorbit urât și ar fi lovit un profesor, a povestit o bunică.

Ofițerul, Dennis Turner, a fost suspendat, în condițiile în care a acționat fără să se consulte cu superiorii. Anchetatorii spun că vor încerca să șteargă din evidențe arestarea copiilor, astfel încât aceștia să nu figureze cu cazier.

”Copiii nu vor fi anchetați și, la fel de important, încercăm să găsim o variantă pentru a șterge incidentul din evidențe astfel încât copiii să nu rămână cu cazier”, a spus procurorul Aramis Ayala.

Șeful poliției locale, Orlando Rolón, a declarat și el că, în calitate de bunic, este îngrijorat de situația creată și că poliția încearcă să acționeze tot timpul cu profesionalism.