Un bărbat de 47 de ani, angajat la Secția Pirotehnică a Uzinei Mecanice Sadu, din județul Gorj, a fost muşcat, luni, de o viperă, într-un depozit, fiind transportat de urgență la spital. Evenimentul este cercetat de conducerea unității ca accident de muncă, transmite Mediafax.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Accidentul de muncă neobișnuit a avut loc la Uzina Mecanică Sadu, luni dimineața, când un bărbat de 47 de ani, angajat ca reglor la Secția Pirotehnică, a fost mușcat de o viperă, chiar în depozitul în care lucra.

„A fost mușcat de o viperă. Era în atelierul unde își desfășura activitatea. După ușă era o viperă. Nu a observat-o la intrare și la ieșire a omorât-o, dar vipera l-a păcălit pe la spate, că nici el nu își amintește, și-a dat seama după o oră aproximativ, nici nu știe când l-a înțepat. S-a dus la spital, i-a făcut antiviperinul acela. Am înțeles că procedurile sunt să mai stea acolo 24 de ore, până mâine (marți - n.r.). Noi suntem în patria lor, cu șerpii, viperele, scorpionii, este patria lor aici, nu e un caz izolat. Dacă e muntele în gard, intră peste tot. Trebuie să fim foarte atenți la ele, nu avem ce face, dacă muntele este în stânga-dreapta”, a declarat, pentru Mediafax, Constantin Tănăsoiu, directorul general al UM Sadu.

Incidentul a fost anunțat și la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, iar conducerea unității a început o anchetă.