Povestea românului care a fost șoferul familiei Trump, dar este arestat de 8 luni în SUA și urmează să fie deportat

de G.S.     HotNews.ro
Sâmbătă, 30 martie 2019, 10:43 Actualitate | Esenţial


Cadillac Escalade
Foto: Wikimedia
Când copiii lui Donald Trump sau membri ai echipei de campanie soseau în sudul Floridei în 2016, în timpul campaniei electorale, ei erau adesea întâmpinați la aeroport de Zoltan Tamas într-un Cadillac Escalade negru. Fiind membru de bază al echipei de securitate la de la clubul de golf Trump National din orașul Jupiter, Tamas avea permis de port armă. El a cumpărat o casă, și-a plătit taxele și nu a încălcat legea niciodată din 2011, de când a emigrat legal din România în SUA, și până acum, scrie New York Times.

Dar, de opt luni de zile, Tamas, 38 de ani, este închis într-o unitate penitenciară aflată la sute de kilometri de locul unde trăiește familia sa și duce o lungă bătălie juridică pentru a rămâne în Statele Unite. În această perioadă, el nu și văzut nici soția, nici fiul de 11 ani și nici fetița de 8 ani ce suferă de o boală congenitală de inimă.

Românul este în această situație din cauza campaniei anti-imigrație de pe agenda președintelui american, iar scrisorile de sprijin pe care le-a prezentat din partea unor influenți oameni de afaceri și a foștilor lui șefi nu l-au ajutat să primească vreun semn de clemență.

Tamas, deținător al unei cărți verzi, a fost arestat de autoritățile de imigrație după ce a cerut cetățenia americană, în 2016, verificările făcute în privința trecutului său arătând că a fost condamnat în lipsă, în România, pentru fraudă în asigurări.

Avocatul lui a făcut apel la decizia de deportare a judecătorului și a cerut agenției de imigrare (ICE) să fie lăsat în libertate în timpul procesului, solicitare respinsă.

Zoltan Tamas a început să lucreze pe proprietatea lui Trump în iarna anului 2007, când avea 25 de ani.

El făcea parte dintr-un grup de muncitori din România și alte țări care lucrau în complexul Mar-a-Lago pe baza unor vize de muncă temporare. Era chelner la clubul de pe plajă și parca mașinile clienților. În acel an, prietena lui, Alina Rogozan, a venit în SUA din România cu viză turistică. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas și și-au făcut luna de miere în Hawaii.

Ei s-au întors în România, unde Tamas și-a ajutat socrul să-și administreze brutăria. În 2008, li s-a născut primul copil, David. În 2011, Zoltan Tamas și familia lui au câștigat la loteria vizelor dreptul la rezidență permanentă în SUA. El s-a mutat în West Palm Beach și a cumpărat o casă cu trei camere pentru familia sa, ce era pe cale să-și mărească numărul.

Fostul lui șef de la Mar-a-Lago l-a angajat imediat, spune soția lui, care atunci a rămas în România cu familia ei pentru că aștepta nașterea celui de-al doilea copil. Fiica lor, Rania, s-a născut în România cu o malformație la inimă. Când avea doar 5 zile, ea a fost dusă în Germania pentru două operații de urgență. Ulterior, Alina Rogozan și copiii s-au dus să fie alături de Zoltan în Florida, sperând că fiica lor va beneficia de o îngrijire medicală de cea mia bună calitate.

În 2013, el a fost angajat full-time la clubul de golf din Jupiter, cumpărat de Trump cu un an înainte. A urmat cursuri pentru a deveni agent de securitate și a avea drept de port-armă. Slujba lui era să supravegheze obiective scumpe din complex, ulterior el luându-și o a doua slujbă acolo, în divizia de transport.

”Tot timpul când copiii lui Trump soseau la aeroport, el îi lua de acolo”, spune Alina Rogozan, adăugând că soțul ei încă are în telefon numerele de telefon ale acestora. Deși Trump avea propriul șofer, ea își amintește că soțul ei a venit într-o noapte cu un bacșiș de 100 de dolari primit de la actualul președinte american.

”Avea un program absolut dezordonat. Știam când pleacă, dar niciodată când se întoarce. Dar era bucuros să aibă de lucru și asigurare medicală pentru fata lui”, a adăugat soția lui Tamas. Între 2014 și 215, la vârsta de 43 ani, Rania a trecut prin cinci operații, care au costat zeci de mii de dolari. O parte au fost plătiți de familie, restul venind dintr-o campanie de strângere de fonduri demarată de școala primară din Egret Lake și din donațiile prietenilor.

Când Donald Trump era în campania prezidențială din 2016, Rogozan spune că soțul ei a fost promovat adjunct al șefului diviziei de securitate a clubului din Jupiter. El prelua demnitari și membri ai echipei de campanie de la aeroport, de fiecare dată fiind verificat de agenții Serviciului Secret al SUA. Dar, în octombrie 2016, Tamas a decis să plece de acolo pentru că nu se înțelegea cu un nou manager.

Un ”fluturaș” de salariu de atunci arată că era plătit cu 8,05 dolari pe oră ca șofer și 16,50 dolari pe oră ca agent de securitate. După ce a plecat de la proprietățile lui Trump, românul a devenit șofer pentru compania Five Star Transportation.

În 2016, ca rezident legal de aproape cinci ani în SUA, a devenit, împreună cu familia eligibil pentru a fi naturalizat, așa că a demarat procedurile.

Alina Rogozan a fost anunțată după câteva luni că a fost programată la un interviu cu un agent de imigrări, nu și Tamas. El a întrebat ce se întâmplă și i s-a spus că verificarea trecutului său nu a fost încheiată. Alina Rogozan și copii ei au devenit cetățeni americani în aprilie 2017. În iunie anul trecut, Zoltan Tamas a primit o scrisoare de la ICE prin care i se cerea să se prezinte la un birou al agenției pentru discuta ”inadmisibilitatea” sa în SUA la momentul din 2013 în care s-a dus în România în vacanță și apoi s-a întors.

Când el și soția lui au ajuns acolo, lui i s-a spus că va fi reținut, fără a primi explicații. Un agent i-a ordonat să-i dea soției verigheta, cureaua și telefonul, și apoi l-a luat de acolo.

Alina Rogozan nu l-a mai văzut de atunci.

Reprezentanții ICE, când au fost întrebați despre caz, au spus că nu pot discuta decizia instanței de imigrări, dar au precizat că cei care au primit ordin de la un judecător să părăsească țara își pierd automat dreptul la rezidență legală, iar ICE este obligată de lege să îi rețină.

Ulterior, povestește soția lui, au aflat că Tamas a fost condamnat în lipsă, pentru fraudă, în România. Alina Rogozan spune că infracțiunea ar fi fost comisă de un prieten de-al lor ce i-a folosit numele pentru a face mai multe solicitări frauduloase de daună către un asigurator.

Acum câteva luni de zile, un judecător a hotărât ca el să fie deportat, dar avocatul lui a făcut două apeluri, la două instanțe diferite, care urmează să fie judecate. Avocatul românului a spus că vineri ICE a notificat curtea de apel că intenționează să-l deporteze până pe 9 aprilie și că va încerca să facă apel și la această decizie.

Familia ar merge după el, înapoi în România, dar, fără acces la serviciile medicale din SUA, fiica lor ar muri, spune soția lui Tamas: ”Întoarcerea în România ar însemna condamnarea ei la moarte. De aceea încă luptăm”.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

72129 vizualizari

 • +27 (35 voturi)    
  traim in 2019 - nu toata lumea stie, inca !!! (Sâmbătă, 30 martie 2019, 11:17)

  open [utilizator]

  Asta este: prostiile / scamatoriile si condamnarile facute de smecheri in romania raman inscrise undeva. Suntem in 2019
  • +4 (6 voturi)    
   atentie la prieteni (Duminică, 31 martie 2019, 0:17)

   stefan2008 [utilizator] i-a raspuns lui open

   este mai bine sa nu ai prieteni smecheri
 • +16 (44 voturi)    
  Ideea e să nu-i minți (Sâmbătă, 30 martie 2019, 11:29)

  Amerlocu [utilizator]

  Nu re nicio legătură cu vreo „înăsprire” de pe urma lui Trump. Pur si simplu cine minte pe formularele de imigrare minte sub jurpmânt și evident riscă deportarea. Prin 2010-2011 am cunoscut un caz similar.

  Un coleg medic, român mai în vârstă, a fost prins în timpul verificărilor pentru naturalizare că mințise la chestia cu apartenența pardtidul comunist. Pe toate formularele (inclusiv pe cel de viză turistică) e o întrebare dacă ai fost memebru în partidul comunist sau în cel nazist. De regulă cine spune „da” nu mai primește viza, cartea verde, cetățenia, etc.. Tipul a fost ca student la sfârșitul anilor '80 membru ]n asocia'ia studen'ilor com uni;ti pe facultate, ba chiar ceva secretar sau așa ceva. Nu știu cum l-au prins, că el n-a zis asta niciodată la nimeni.

  Ăsta însă a scăpat ieftin. A avut de unde plăti cauțiunea de ~ $200000 și a tuns-o imediat în Canada unde ăia n-au mari probleme cu comunismul, ba chiar le place. Nevastă-sa a mai rămas câteva săptămâni până a vândut casa și mașinile, dar asta e. Sigur că acolo face o treime din banii din SUA, dar oricum mult mai mult ca-n România.
  • +22 (24 voturi)    
   Cred ca problema e alta (Sâmbătă, 30 martie 2019, 12:06)

   John_english [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

   A fost condamnat in Romania pentru frauda deci avea cazier judiciar.

   Probabil US nu i l-au cerut cand i-au dat cartea verde dar i l-au cerut cand a depus actele pentru cetatenie.

   Condamnarile constituie un fapt foarte grav in US si Canada, in principiu pot sa refuze pe oricine sa intre in tara chiar si ca vizitator daca a fost condamnat.
   • -17 (29 voturi)    
    hei (Sâmbătă, 30 martie 2019, 15:15)

    john70 [utilizator] i-a raspuns lui John_english

    In Canada intra oricine, la conducerea tzarii se afla un idiot.
    • +4 (12 voturi)    
     Nu-i chiar asa (Sâmbătă, 30 martie 2019, 16:06)

     John_english [utilizator] i-a raspuns lui john70

     Acum nu stiu de unde are Amerlocu detalii nescrise in articol.

     The New York Times spune ca exista un ordin de deportare pana la 9 Aprilie iar el a facut contestatie pe motive umanitare aka fiica lui poate sa moara fara tratamentul din US.
  • +9 (13 voturi)    
   apartenenta (Sâmbătă, 30 martie 2019, 13:44)

   codrean [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

   la PCR a creat probleme si pentru un fost coleg de-al meu, medic, "ramas' la Paris dupa o excursie. A fost oprit la imigrare dar nu definitiv; i s-a cerut sa revine dupa un an. Atunci i s-a dat un nou termen de un an dar a treia oara a primit viza ! Se pare ca a fost bine de tot verificat in acest timp.
  • -8 (12 voturi)    
   Dar cine se cred americanii? (Duminică, 31 martie 2019, 1:54)

   matematics89 [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

   Adica Bush&Co a distrus la 9/11 mii de vieti, in general USA a omorat probabil milioane de oameni si tu-mi vii cu dreptatea si legea? Pai Clinton a facut sex cu o practicanta in casa Alba si-mi vorbesti de juramant? Michael Jackson a facut sex cu copii ani si ani si toata lumea a inchis ochii...Au mintit cu lansarea pe luna, cu Pearl harbor, cu Guatemala, cu Irak, cu Vietnam...cate mai vrei? Ma lasi cu America si dreptatea? E dreptate pentru cei cu bani si clica mafiota de acolo...
  • +5 (5 voturi)    
   UASCR (Duminică, 31 martie 2019, 2:23)

   Noriega [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

   Toti studentii, pe timpul lui Ceausescu, erau membri in UASCR (Uniunea Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania), la fel cum toti elevii erau pionieri sau soimi ai patriei. In PCR, intr-adevar, nu intrau toti. Dar poate o fi avut vreo functie in UASCR. Cu toate astea, stiu fosti membri PCR care au emigrat in SUA, asa ca...
 • +24 (28 voturi)    
  Așa-i statul de drept. (Sâmbătă, 30 martie 2019, 11:29)

  asavreau [utilizator]

  O condamnare rămâne înscrisă și trebuie să demonstrezi că ești alt om decât cel care a fost condamnat.Din ce observ,românul,ca românul,chiar dacă nu a făcut infracțiuni grave,nu a fost nici ușă de biserică.Sa vrut șmecher și a încasat consecințele.Cred-că va trebui să le suporte și să aibă răbdare.Nu cu balamuc și scandal va rezolva.
 • +27 (35 voturi)    
  misto (Sâmbătă, 30 martie 2019, 11:44)

  jeanvaljeanro [utilizator]

  Omul cumpara casa de-abia aterizat in SUA din salariul de ... sofer part time...asta dupa ce a mai avut niste bani de operatie in germania pentru fetita...nu ni se spune cu ce se ocupa sotia, totusi...
  • -4 (26 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 30 martie 2019, 12:11)

   [anonim] i-a raspuns lui jeanvaljeanro

   • +6 (8 voturi)    
    unde ai auzit (Sâmbătă, 30 martie 2019, 21:08)

    gopo2016 [utilizator] i-a raspuns lui

    tu ca nu te verifica, dupa 2009 cind a cazut piata, iti baga ssn si daca nu esti ok cu creditul, adica peste 600 de puncte nu vezi imprumutul, si case ieftine vezi in ghetou, pe linga negri sau pe la latino, o casa buna mai ales in west palm beach unde locuieste el, e destul de scumpa pt un sofer si ma rog ce a mai lucrat peste
    • +4 (4 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Duminică, 31 martie 2019, 10:44)

     [anonim] i-a raspuns lui gopo2016

 • -23 (45 voturi)    
  Lumea "libera" a lui Trump (Sâmbătă, 30 martie 2019, 11:46)

  democtrates [utilizator]

  Avand in vedere ca nu stim toate detaliile acestei povesti, nu ne putem pronunta. Dar se pare ca SUA prin acest personaj care este Trump si care considera SUA de parca ar fi proprietatea lui personala isi va pierde mult atat din povestea "cu tara tuturor posibilitatilor" si va deveni o tara din ce in ce mai nedemocratica.Alegerea lui Trump a fost cea mai mare greseala a poporului american si va contribui la prabusirea imperiului . Ca orice imperiu exista un urcus, o stabilitate si o prabusire. Ma tem ca prabusirea Americii va duce la un dezastru mondial.
  • +12 (30 voturi)    
   s-a desfiintat Scinteia, (Sâmbătă, 30 martie 2019, 13:28)

   victor L [utilizator] i-a raspuns lui democtrates

   dar ideile au ramas: SUA ( si Trump) sint Raul pe lume :D
   Treci pe la Casierie!
  • +15 (19 voturi)    
   Omul are o condamnare pentru fraudă de executat (Sâmbătă, 30 martie 2019, 14:19)

   BlaBla1234 [utilizator] i-a raspuns lui democtrates

   În România ... De aia urmează să fie deportat ... Sau nu te-ai obosit să citești până la capăt, ci ai activat instant după ce ai văzut titlul aplicația "Orange man bad"
   • -5 (13 voturi)    
    Cu scuzele de rigoare (Sâmbătă, 30 martie 2019, 15:42)

    democtrates [utilizator] i-a raspuns lui BlaBla1234

    Am scris clar ca pana nu vedem totul clar nu avem ce sa comentam. Habar nu am ce inseamna "Orange man bad", dar stiu ca cine are putina inteligenta vorbeste pe un ton mai respectuos. De asta am ajuns unde am ajuns, in loc sa discutam la subiect vorbim de unul sau altul. Sa ai o zi placuta ...la Partid, vezi ca azi este nunta Olgutei si poate intarzii.
    • -1 (11 voturi)    
     Vorbești de respect ... (Sâmbătă, 30 martie 2019, 16:17)

     BlaBla1234 [utilizator] i-a raspuns lui democtrates

     Și în același timp te grăbești să cataloghezi pe cineva ... Nu îți miroase puțin a ipocrizie?
    • -6 (10 voturi)    
     Iar pentru a afla ce înseamnă (Sâmbătă, 30 martie 2019, 16:21)

     BlaBla1234 [utilizator] i-a raspuns lui democtrates

     "orange man bad" te rog să consulți CNN ... Se ocupă cu asta din noiembrie 2016, de când a câștigat Trump alegerile ...
  • +9 (15 voturi)    
   Bursa a sarit cu 4% imediat dupa alegerea (Sâmbătă, 30 martie 2019, 18:12)

   Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui democtrates

   lui Trump, si a stat acolo sus, cu fluctuatiile normale up and down. America are peste 100 de saptamani consecutive de Job Gain. Dolarul se apropie de paritate cu Euro si e la maxime isotice cu absolut orice valuta. Deci, te intreb, unde e Greseala?
   • +4 (4 voturi)    
    daca esti bogat.. e bine (Sâmbătă, 30 martie 2019, 20:36)

    pehash [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

    inflatia bate cresterile salarile, dar taxele pentru bogati au scazut. economia creste, dar datoria federala creste la fel de repede.
    • +1 (3 voturi)    
     Inflația este de 1,5% în SUA adică nu chiar atât (Duminică, 31 martie 2019, 10:25)

     BlaBla1234 [utilizator] i-a raspuns lui pehash

     De mare, scāderea taxelor pe venit a fost simțită mai tare de cei bogați pentru că aceștia plătesc majoritatea taxelor, taxa pe profit a fost scăzută pentru că SUA avea una din cele mai mari din lume,undeva pe la 35%. Acum dupä scădere a ajuns la 21%, adică aproximativ egală cu cele din Norvegia sau Danemarca, iar datoria SUA crește acum la un nivel mai scăzut decât a făcut-o pe vremea lui Obama ...
 • +8 (28 voturi)    
  romanii floridieni (Sâmbătă, 30 martie 2019, 12:11)

  andjar [utilizator]

  pai 60% din angajatii clubului rezidential al lui Trump de la Maralago...sunt romani.
  • +1 (11 voturi)    
   Incredibil (Sâmbătă, 30 martie 2019, 16:14)

   blackbeard [utilizator] i-a raspuns lui andjar

   Recitesc mesajul tau si ma intreb ce minti inguste au dat "minus" mesajului tau, desi este adevarat ceea ce ai scris!

   Romanii, chit ca n-au pus piciorul pe pamant american, au vise umede, reminescente din anii '90. Iar faptul ca unii lucreaza la Maralago (spre ex), in ochii lor, inseamna un lucru nasol. Ha, fix in tara in care orice munca (legala) ai face, nu esti judecat (fatis). Unii au uitat vorba aceea "munca innobileaza omul".
   Pe principiul minte-ma frumos: da, dragi mioritici, toti romanii din US sunt doctori si IT-isti, top of the top. Geeez!
 • +13 (21 voturi)    
  De la distanta (Sâmbătă, 30 martie 2019, 15:07)

  Setalcott [utilizator]

  Pentru cititorii romani stirea asta e la categoria fapt divers. Pentru cititorii New York Times e la categoria Orange man bad.
 • +3 (13 voturi)    
  Ceva nu prea este clar (Sâmbătă, 30 martie 2019, 16:05)

  Observatory [utilizator]

  articolul este presărat cu multe neadevăruri , și dacă este între fantezie și realitate pentru a atrage ochiul !
  Sigur ca reiese clar , ca vinovat este Președintele statelor Unite ca Românașul a fost ascuns !
  Aici chiar ca subiectul este bun de un roman științifico- fantastic .
  Nu se precizează cum a plecat dun state sa-și ajute familia la “ brutărie” și s-a întors bine mersi in Florida.
  A cumpărat o casa , se poate cumpara o casa.cu condiția sa depui 20% jos și banca nu iti verifica venitul ! 20% with No income check !
  Varianta ca este condamnat in România și de fapt este o asemănare de nume sau așa ceva, este posibil.
  Nu americanii verifica datele din România , doar întreabă autoritățile romane, și totul depinde de rezultatele primite.
  Alta poanta: dacă unii au fost membri de partid și nu ai avut posturi de conducere in partidul comunist, nu se respinge, și un copil știe ca o mare parte au fost pentru a-și țină amaratele locuri de munca sau copii prin facultăți ....

  Articolul este incomplet , neglijând multe amănunte importante ..

  Sincer ii urez succes și reîntoarcere grabnica la familie !
  • +5 (9 voturi)    
   CIteste articolul original din NYT (Sâmbătă, 30 martie 2019, 16:18)

   John_english [utilizator] i-a raspuns lui Observatory

   Traducerea si interpretarea de pe Hotnews nu sunt prea bune si creaza confuzie.
   • -4 (14 voturi)    
    NYT ? (Sâmbătă, 30 martie 2019, 17:38)

    Observatory [utilizator] i-a raspuns lui John_english

    Creator of Fake News !
    • +4 (8 voturi)    
     Nu stiu la ce iti foloseste sa pui etichete (Sâmbătă, 30 martie 2019, 17:52)

     John_english [utilizator] i-a raspuns lui Observatory

     dar ma rog....
 • +3 (11 voturi)    
  @Hotnews, spell checker aveți? (Sâmbătă, 30 martie 2019, 17:55)

  Razvan S. [utilizator]

  căștigat, oa doua slubă, veridicat, princ are, cureau, cooisă

  N.R. Mulțumim, am corectat!
  • +3 (3 voturi)    
   varza (Sâmbătă, 30 martie 2019, 19:57)

   ras-putin [utilizator] i-a raspuns lui Razvan S.

   viezure, capra.
   spell check this.
 • +6 (6 voturi)    
  Titlu de senzatie! pe care speram sa nu il vad (Sâmbătă, 30 martie 2019, 21:30)

  AliKimiku [utilizator]

  La HN
  Mai exact omul nu a fost soferul personal si permanent al familiei Trump niciodata. Omul facea asta ocazional.
  Dar fiindca Trump vinde bine si ati ales titlul asta.
 • -6 (10 voturi)    
  USA - o tara profund comunista (Duminică, 31 martie 2019, 1:40)

  matematics89 [utilizator]

  Cred ca nu as fi crezut sa spun asta despre USA pana nu am fost acolo. Mie mi se pare o organizatie mafiota, sunt clase privilegiate si bogate care detin tot controlul si idioti emigranti care muncesc ca cretinii si platesc acele preturi infernale, mai ales la casele acelea din lemn...in plus, in california se pune deseori foc pentru a "inflori" economia, o tara comunista, o puscarie frumoasa, un vis pentru idiotii fara bani...restu e cancan. Nu am putut sa iau o cafea buna decat de la starbucks(au monopol), de mancat nu mai spun, daca vrei sa mananci sanatos in acea tara, trebuie sa dai 100 de dolari minim/zi...orice miscare gresita e penalizata ca la inchisoare, parcare in desert gresita, amenda imediat, bineinteles daca faci parte din clasa de idioti...aceea nu e o tara, e o puscarie comunista dar frumoasa...
  • +2 (6 voturi)    
   Uinde ai fost mai precis (Duminică, 31 martie 2019, 5:07)

   John_english [utilizator] i-a raspuns lui matematics89

   si ce ai vizitat?
   • +3 (7 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 31 martie 2019, 10:44)

    [anonim] i-a raspuns lui John_english

    • +1 (5 voturi)    
     Bravo, un răspuns (Duminică, 31 martie 2019, 16:36)

     Observatory [utilizator] i-a raspuns lui

     corect, am zâmbit și eu la prostia “vizitatorului” de onoare din mocirla comunista romană .
     Din păcate pentru tine și fericire, pentru mine și familia mea , trăiesc aici (USA) de 48 de ani și m-a amuzat comentariile despre ce a înțeles acest specimen despre State .
     Am mai auzit asemenea comentarii retarde “ Ce au ăștia D’le? Nimic ! O țara de rahat !”
     Sincer, la sfârșitul zile nu ma deranjeaza aceste comentarii, preconcepute, și ma bucur ca a fost doar un Vizitator și la întors înapoi la măreață și prospera țara socialist a tovarășului Dragnea.
     Pe aceasta cale iti urez viața fericita și cu case de “piatra”, cu cafea turcească ( eu ii spun spalatura de cafea....dar ma rog, omulețul atât a înțeles el din vizita scurta in America.

     PS
     Felicitări Tov. Ceașca , zis cizmarul bâlbâit , cu a reușit sa spele pe creier câteva generații !
   • +1 (1 vot)    
    nu conteaza unde am fost (Luni, 1 aprilie 2019, 19:38)

    matematics89 [utilizator] i-a raspuns lui John_english

    ideea este ca sistemul e comunist, oriunde in america...obiectivele turistice sunt frumoase, infrastructura este buna, nu este ca in olanda, dar nici ca in romania, in los angeles city zici ca esti in anii 40, numai dughene cu indieni si chinezi, la fel pe walk of fame, cred ca nu am vazut in viata mea atatia chinezi si mexicani, mizerie, infectie prin dughenele acelea...aceea este viata de jos si mijloc in america...oribil. o casa mai bunicica costa 300.000 de dolari, adica muncesti 30 de ani ca sa poti face rost de banii aceia...in RO imi cumpar o casa pe an. Nu arata ca in USA, dar pana la urma e vorba de a fi sclav sau proprietar cu 10 case inchiriate...prefer sa am 10 apartamente inchiriate in RO, decat sa fiu sclav in USA....
 • -1 (3 voturi)    
  Da... (Duminică, 31 martie 2019, 20:17)

  Ion_RoaitaDA [utilizator]

  Felicitari pentru articol!
  E asa de important pentru media si `clasa muncitoare` incat s-a scos articolul despre consiliul concurentei, AKA Bogdan Chiritoiu, cu privire la `greseala` implementarii asigurarii obligatorii pe 1 luna.
  Credeam ca mai aveti ceva valoare, dar deh, nunta bagabontilor de Craiova nu va lasa, nu?
 • +1 (1 vot)    
  titlul corect trebuie sa fie (Luni, 1 aprilie 2019, 17:10)

  miculescu-rucar [utilizator]

  vesti din diaspora!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by