Liviu Dragnea a ajuns luni la Parlament, după ce a fost spitalizat timp de aproape o săptămână, fiind diagnosticat cu dublă hernie de disc, după cum spunea secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu. Liderul PSD s-a plâns că are dureri mari, dar că nu vrea să se opereze.

Liviu Dragnea la ParlamentFoto: Hotnews

Dragnea le-a spus jurnaliștilor că se simte rău, dar că nu vrea să se opereze. El a mai spus că urmează un tratament și face injecții în coloană.

De la ora 12.30, la Parlament este programată ședința Comitetului Executiv Național al PSD, după care va avea loc o ședință a Coaliției pe tema "Ordonanței lăcomiei".

Cu o amânare de o săptămână din cauza internărilor lui Liviu Dragnea, PSD ar urma să valideze lista pentru europarlamentare. Rovana Plumb, susținută de șeful PSD și pentru un mandat de comisar european, se află pe prima poziție, urmată de Carmen Avram, jurnalistă Antena 3.

În calculele social-democraților, 12 locuri de pe listă sunt eligibile, astfel că șanse pentru a ajunge la Bruxelles au și Claudiu Manda, Victor Negrescu, Dan Nica, Natalia Intontero, Ioan Mircea Pașcu, Dragoș Benea, Carmen Mihălcescu, Maria Grapini, Emilian Pavel, Cătălina Ștefănescu.

În calculele inițiale, europarlamentarul PSD Victor Boştinaru a anunțat sâmbătă că a decis să își retragă candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European, „în urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia”.

Liviu Dragnea a fost internat pentru câteva zile în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie și probleme cervicale, potrivit unui anunț făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.