Un bărbat în vârstă de 54 de ani, cunoscut drept „cel mai mare spărgător de locuințe” din zona Ardealului, după ce a avut probate 70 de furturi în anii anteriori, acum fiind urmărit național și internațional, a fost prins la Cluj-Napoca, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Poliția Cluj, polițiștii din Cluj-Napoca au depistat un bărbat urmărit național și internațional.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada București și asupra lui a fost găsit un rucsac în care se găseau unelte, folii aluminiu, pontoarcă și alte bunuri care se folosesc la pătrunderea prin efracție în locuințe.

”Pe numele bărbatului erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate. (...) Mandatele au fost emise în anii 2017, 2018, de către Judecătoriile Dej și Cluj-Napoca”, arată IPJ Cluj.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 54 de ani este cercetat pentru tentativă la furt calificat, în formă continuată, după ce, în luna decembrie 2018, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuințe de pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.