Președintele PMP, Eugen Tomac, a venit luni, în Parlament, cu o valiză pentru liderul PSD Liviu Dragnea, aluzie la dezvăluirile jurnaliștilor de la Rise Project care au intrat în posesia mai multor documente care vizează afacerile Tel Drum.

HotNews.roFoto: Hotnews

”A apărut o nouă valiză. De data aceasta, în Parlament. În valiză se află textul moțiunii de cenzură: Guvernul Dăncilă - o binecuvântare pentru Liviu Dragnea, un blestem pentru români”, a fost mesajul deputatului PMP.

Jurnaliștii de la Rise Project au intrat în posesia unei valize cu documente legate de afacerile Tel Drum. Articolele bazate pe documentele din #Teleormanleaks vor fi publicate în următoarea perioadă. ”Cert este că în perioada următoare vom publica mai multe documente, toate fiind de interes public”, au anunțat jurnaliștii care au arătat că materialele au fost verificate.

”Datele noastre arată că documentele au fost ascunse cu puțin timp înainte de perchezițiile DNA, percheziții făcute de procurori la firma Tel Drum în vara anului 2017. Este vorba de mii de documente financiare, peste 14.000 de fotografii și clipulețe video care arată imagini din interiorul firmei Tel Drum, din timpul unor excursii, în plus mai sunt si emailuri”, a afirmat jurnalista Ana Poenariu.