O femeie din China s-a sinucis, omorându-și și cei doi copii și lăsând un bilet în care spunea că nu poate trăi fără soțul ei. Acesta își înscenase propria moarte, fără știința soției, pentru a încasa o poliță de asigurare de 145.000 de dolari. Bărbatul s-a predat poliției după ce a aflat de sinuciderea soției.

Autoritățile au presupus că bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este mort după ce mașina sa a fost găsită într-un râu, fără însă a fi localizat și trupul acestuia, scrie BBC.

Soția nu știa nimic despre planul său de a încasa polița de asigurare și a crezut că acesta chiar a murit. La scurt timp s-a aruncat într-un lac, odată cu cei doi copii ai familiei, lăsând un bilet.

La aflarea veștii, bărbatul s-a predat poliției, fiind reținut pentru fraudă și distrugere de bunuri.

El cumpărase polița de asigurare în septembrie, aceasta fiind în valoare de un milion de yuani (£110,000, $145,000), fără ca soția să știe ceva, aceasta fiind, de altfel și beneficiarul poliței. Poliția a mai descoperit că acesta avea împrumuturi de 100.000 de yuani.

Pe 19 septembrie, bărbatul a închiriat o mașină pentru a-și înscena moartea într-un accident. Pe 11 octombrie, autoritățile au descoperit trupurile soției, în vârstă de 31 de ani, și ale celor doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de trei.

Într-un video care a devenit viral, bărbatul plânge și spune că s-a împrumutat de bani pentru a plăti tratamentul fiicei sale care era bolnavă de epilepsie.