Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea spune, după discuțiile cu membrii organizației Maramureș, că la Comitetul Executiv de vineri nu trebuie să se ajungă la niciun vot și că întreaga nebunie trebuie să înceteze, fiindcă partidul riscă să iasă înfrânt din confruntarea taberelor pro și anti Dragnea, indiferent de rezultatul ei.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Cerem imperativ, din Maramureș, tuturor liderilor de la București să STOPEZE urgent această nebunie. Orice vot dat în Comitetul Executiv de vineri, fie împotriva președintelui PSD Liviu Dragnea, fie împotriva "Comitetului de inițiativă" sau fie că vorbim despre demisii sau excluderi va însemna o înfrângere pentru partid. Nu va fi o victorie dacă se ajunge la vot pentru nicio tabăra (și folosesc cu părere de rău cuvântul tabăra în PSD)!”, a scris Zetea pe Facebook, după ce a discutat cu membrii comitetului executiv al organizației Maramureș pe care o conduce.

El mai susține că mandatul cu care va merge la ședința de vineri este acela de a face apel la unitate.

”Singură soluție pentru că în viitor să ajungem să ne concentrăm din nou pe continuarea unei bune guvernări este o discuție cinstită între colegi, să ne privim ochi în ochi și să ne aducem aminte despre lucrurile pe care le-am promis românilor în 2016. Altfel vom rata toate obiectivele votate de către români prin Programul de guvernare și asta este trist!”, a mai susținut el.