Un avion care efectua cursa Sibiu - Nurnberg s-a întors, duminică, pe Aeroportul Internațional Sibiu după 40 de minute de zbor, din cauza unei urgențe medicale, aeronava urmând să plece imediat ce va fi posibil acest lucru, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, un echipaj SMURD a intervenit la Aeroportul Internațional Sibiu pentru a-i acorda ajutor medical unei femei de 34 de ani, pasageră în avion.

„Echipajul SMURD cu medic a intervenit la aeroport pentru a acorda îngrijiri medicale și a transporta la spital o femeie în vârstă de 34 de ani, posibil cu spasmofilie. Femeia se afla în avion în momentul în care s-a simțit rău”, a spus Nistor.

Reprezentantul Aeroportului Internațional Sibiu, Alexandra Păcurar a declarat pentru Mediafax că avionul s-a întors din cauza urgenței medicale la bord.

„După 40 de minute, cursa Sibiu - Nurnberg a revenit pe pistă pentru o urgență medicală la bord. Pasagera a fost preluată de echipajul de prim-ajutor. Zborul încă nu a plecat, dar urmează să plece imediat ce va fi posibil”, a spus Păcurar.

Avionul cu destinația Nurnberg a avut programată ca oră de plecare 12.30 și s-a întors în Aeroport la ora 13.25. La bord erau aproximativ 180 de persoane.