Ministrul Apărării, Mihai Fifor, susţine că şedinţa conducerii PSD dela Neptun ar fi demonstrat că partidul este cel mai puternic şi mai democratic din România, în pofida adversarilor care urmăresc să provoace schisme sau ruperi ale PSD.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Comitetul Executiv Naţional al PSD a demonstrat încă o dată că Partidul Social Democrat este nu doar cel mai puternic ci şi cel mai democratic partid din România, în care diferenţele de opinie sunt respectate şi ascultate, iar deciziile importante se iau împreună. Oricât de mult s-ar strădui adversarii noştri să lanseze în spaţiul public ideea unei dezbinări prin interpretarea unor diferenţe de opinie drept partizanate care urmăresc să provoace schisme, fragmentări sau ruperi ale PSD, planul lor este din nou dat peste cap", a scris Fifor pe Facebook.

În realitate, susține Fifor, în PSD oamenii au opinii pe care le exprimă neîngrădit. ”Cel mai probabil, adversarii noștri au impresia că dacă ei aplică politica pumnului în gură, o astfel de abordare este valabilă pentru toate celelalte forțe politice. Nici vorbă de așa ceva în PSD”, a completat Fifor referitor la tensiunile generate sâmbătă de solicitarea Gabrielei Firea privind demiterea ministrului de interne Carmen Dan.