Un barbat din Tulcea a fost recuperat, vineri, de lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta de pe sarmele de intins rufe ale unui apartament de la etajul intai al unui bloc din municipiu, relateaza Agerpres.

Barbatul in varsta de 37 de ani a declarat presei ca si-a pierdut cheile apartamentului propriu situat la etajul al patrulea al aceluiasi imobil si a incercat sa intre pe geam, insa a alunecat si s-a oprit in cadere pe sarmele de intins rufe ale unui vecin de la primul etaj.

Vecinii care l-au vazut au sunat la numarul unic de urgente 112, iar lucratorii ISU Delta au intervenit cu o scara, astfel ca barbatul, insotit de un pompier, a putut cobori in siguranta, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Delta, Florentin Daciu.

"Barbatul doar a tras o sperietura zdravana. El a fost transportat la spital unde a fost vazut de specialisti, iar dupa doua ore s-a putut intoarce acasa, fara niciun fel de problema", a declarat, pentru AGERPRES, directorul Serviciului Judetean de Ambulanta, Dumitru Valcu.