Un barbat in varsta de 42 de ani, din Bocsa, este cercetat pentru patru infractiuni, dupa ce a impuscat un caine aflat in curtea unui imobil din oras, informeaza Agerpres.

'La data de 8 decembrie a.c., in jurul orei 20:20, politistii din Bocsa au fost sesizati, prin apel la 112, despre faptul ca o persoana necunoscuta a impuscat un caine aflat in curtea unui imobil din localitate. In urma apelului, politistii specializati in arme, explozivi si substante periculoase, de la investigatii criminale si de ordine publica s-au deplasat de indata la fata locului pentru cercetari. Politistii din Bocsa au reusit identificarea autorului, fiind vorba despre un barbat in varsta de 42 de ani, din localitate', se arata intr-un comunicat al IPJ Caras-Severin.

La domiciliul acestuia au fost gasite trei arme de vanatoare confectionate artizanal, 37 de cartuse calibru 12 mm si 65 de cartuse calibru 16 mm, politistii ridicandu-le in vederea continuarii cercetarilor.

In prezent, cel in cauza este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uz de arma fara drept, incalcarea legii protectiei animalelor si violare de domiciliu.