Fostul presedinte Ion Iliescu a spus, pentru Agerpres, ca a ramas uluit cand s-a anuntat vestea mortii Stelei Popescu, despre care spune ca a pretuit-o in mod deosebit si ca era o fata frumoasa, plina de viata si de verva si ca este o pierdere pentru teatrul romanesc.

Ion Iliescu (foto arhiva)Foto: Agerpres

"O fata frumoasa, plina de viata si de verva si care ca studenta era foarte pretuita. Si am avut multiple prilejuri sa o vad pe scena si sa-i admir talentul ei deosebit de artista cu care stia sa cucereasca sufletele oamenilor. Prezenta ei pe scena era un deliciu pentru toti spectatorii. (...) Am pretuit-o in mod deosebit si cand s-a anuntat aceasta veste am ramas uluit. Este o mare pierdere pentru teatrul romanesc in general, pentru cel de revista in particular, pentru cultura noastra, care iata mai pierde o personalitate deosebita care aducea prin prezenta sa pe scena si mai ales prin aparitiile sale pe ecranele televizoarelor ceva deosebit, o dorinta de viata si de mai bine pentru toti", a declarat pentru AGERPRES Ion Iliescu.

Actrita Stela Popescu a fost gasita decedata joi, la domiciliul sau, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita. Stela Popescu avea 81 de ani.