Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a convocat, miercuri dimineata, o sedinta cu directorul Directiei Generale de Pasapoarte (DGP), cu reprezentantii din teritoriu si prefectul Municipiului Bucuresti pentru a analiza cauzele care au dus la blocajele din ultima perioada de la oficiile de pasapoarte, informeaza Agerpres.

In debutul reuniunii, Carmen Dan a afirmat ca, pe de o parte, vrea sa afle motivele care au generat aceasta situatie si, pe de alta parte, vrea sa fie identificate solutii.

"Avem acum stabilita o intalnire cu cei responsabili, directorii directiilor generale de la eliberarea permiselor de conducere si inmatriculari si de la pasapoarte si prefectul Capitalei, pentru a clarifica de ce o initiativa buna (deschiderea ghiseelor si in perioada minivacantei de Sfanta Maria - n.r.) s-a confruntat cu asemenea stangacii, care au creat disconfort celor care au venit sa-si depuna actele. Vreau sa ma lamureasca asupra acestor aspecte si vreau sa stabilim concret data cand deschidem centrul din Plaza Mall", a declarat Carmen Dan, la Antena 3, inainte de intalnire.