Un conflict iscat duminica dimineata intre aproximativ zece persoane, intr-o parcare din apropierea unui club din nordul statiunii Mamaia, a fost aplanat de jandarmi, doi indivizi cu plagi injunghiate fiind transportati la spital, potrivit autoritatilor locale, citate de Agerpres.

Reprezentanti ai Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta au anuntat ca una dintre persoanele implicate in scandal a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgente, avand o plaga la un membru superior.

Conform Gruparii de Jandarmi Mobile ''Tomis'', autoritatile au fost alertate prin numarul unic de urgenta 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, in apropierea unui club din nordul statiunii Mamaia.

La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cutite si agresau doua persoane, au fost somati, imobilizati si incatusati, alti cinci-sase implicati in conflict reusind sa fuga.

Cinci persoane au fost conduse la Politia Mamaia pentru continuarea cercetarilor, ei fiind acuzati de port ilegal de arma alba, tulburarea ordinii si linistii publice si vatamare corporala.