Antena 3 a continuat joi o reflectare echilibrata a protestelor din tara, asa cum incepuse miercuri seara - o schimbare radicala fata de politica editoriala anterioara. Cea mai mare parte a emisiei din aceasta seara, pe burtiera Antenei 3 a stat textul "Dupa violentele ultrasilor, oamenii pasnici revin in piata", iar mai tarziu a aparut textul "Romania, amenintata de instabilitate interna si externa".

A 3: Dupa violentele ultrasilor, oamenii pasnici revin in piataFoto: captura Antena 3

Moderatorii Radu Tudor si Adrian Ursu au incercat sa pastreze echilibrul intre punctele de vedere ale coalitiei PSD-ALDE si ale protestatarilor. De remarcat ca cea mai mare parte a emisiunii din prime time pe ecran au rulat in fereastra principala imagini cu protestul masiv din fata Guvernului.

A3: Romania, amenintata de instabilitate interna si externa

A3: Romania, amenintata de instabilitate interna si externa

Foto: captura Antena 3

Reamintim ca, incepand de miercuri seara, Antena 3 a inceput sa prezinte situatia mult mai echilibrat decat in perioada anterioara, cand se remarca prin dezechilibru in favoarea guvernului si acuzatii de manipulare a manifestantilor. Schimbarea de ton coincide cu abandonarea de catre guvern a proiectului de OUG privind gratierea, trimis in Parlament ca proiect de lege si eliminarea din proiect a prevederii care l-ar fi gratiat pe Dan Voiculescu.