UPDATE 23:00 Traficul a fost reluat, marti noapte, pe A2, tronsonul Fetesti - Constanta, pe sensul catre litoral, precum si pe A4 Ovidiu - Agigea, pe ambele sensuri, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane.

Autostrada A2Foto: HotNews/Dan Popescu

IGPR anunta ca, marti, la ora transmiterii acestei stiri, circulatia pe A4 Ovidiu - Agigea a fost reluata in ambele sensuri. De asemenea, a fost reluat traficul si pe A2, pe sensul catre litoral, dar controlat de catre echipajele Politiei Rutiere, potrivit News.ro.

UPDATE 00:30 Traficul a fost restrictionat, marti noapte, pe A2, tronsonul Fetesti - Constanta, pe sensul catre litoral, din cauza viscolului, vizibilitatea fiind foarte scazuta.

Traficul a fost restrictionat, marti noapte, pe A2, tronsonul Fetesti - Constanta, pe sensul catre litoral, din cauza viscolului, vizibilitatea fiind foarte scazuta. Potrivit Infotrafic, masura a fost luata pentru siguranta soferilor si pentru a permite utilajelor de deszapezire sa curete carosabilul, potrivit News.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, marti noapte, traficul rutier a fost restrictionat pe A2 tronsonul Fetesti - Constanta, pe sensul catre litoral, din cauza viscolului. Potrivit sursei citate, pe A2 ninge viscolit si vizibilitatea este extrem de scazuta, iar pentru siguranta soferilor si pentru a permite curatarea carosabilului in mod eficient, traficul va ramane restrictionat. In jurul orei 22.30, Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca traficul pe A2, tronsonul Fetesti - Constanta, sensul catre litoral, a fost reluat. Potrivit Infotrafic, mai sunt inchise din cauza viscolului si a zapezii urmatoarele tronsoane de drumuri nationale:

JUDETUL CALARASI: DN 3 BRANESTI (JUDETUL ILFOV) - FUNDULEA - CALARASI ; DN31 CALARASI - OLTENITA; DN4 BUCURESTI - OLTENITA.

JUDETUL CONSTANTA: DN 22 LUMINA - MIHAI VITEAZU; DN 2 A OVIDIU - HARSOVA.

JUDETUL GIURGIU: DN5B GIURGIU - GHIMPATI; DN61 GIURGIU - CREVEDIA MARE DN41 REMUS - OLTENITA.

JUDETUL IALOMITA: DN3A FETESTI -LIMITA CU JUDETUL CALARASI (LEHLIU); DN2C SLOBOZIA - LIMITA JUDETUL BUZAU (TOVARASIA); DN21A TANDAREI - LIMITA BRAILA (INTERSECTIE CU DN21)

Totodata, traficul pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone este restrictionat pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, din cauza viscolului.

In judetul Prahova, pe DN1D Albesti - Urziceni, se circula in conditii de iarna iar pe anumite portiuni zapada s-a depus pe partea carosabila si exista risc major de derapare, potrivit Infotrafic.

Meteorologii au prelungit pana miercuri dimineata atentionarea cod galben de viscol pentru judetele Caras-Severin, Calarasi si Constanta, unde rafalele de vant vor depasi 55 de kilometri pe ora, spulberand zapada. In sudul Olteniei si in sud-vestul Munteniei va ninge si se va depune strat nou de zapada.