Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri, la Zalau, ca obiectivul cabinetului pe care il conduce este ca, pana la finalul mandatului, sa organizeze licitatii pentru toate marile proiectele de infrastructura rutiera, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Pe toate proiectele de infrastructura rutiera, de infrastructura mare, pe toate proiectele de autostrada mai ales, obiectivul nostru este sa le lasam in licitatii. Adica, acolo unde este nevoie de proiect tehnic, studiu de fezabilitate, sa lansam licitatiile pentru studiu de fezabilitate - proiect tehnic, inclusiv pentru Targu Mures - Iasi, acolo unde e nevoie de deblocarea lucrarilor care sunt blocate din motive administrative, sa le deblocam pe toate, acolo unde trebuie lansate licitatii pe noi loturi, pentru executie, sa o facem. (...) Si mai ales pe partea Suplacu de Barcau - Bors, sunt lucruri care se vor debloca", a precizat premierul, in cadrul unei conferinte de presa.

Dacian Ciolos a subliniat ca acesta este obiectivul pe care si l-a fixat Sorin Buse, ministrul Transporturilor, si are toata sustinerea premierului pentru a-l duce la bun sfarsit.