Premierul a avut joi o intalnire la Palatul Victoria cu ministrul Culturii anuntul guvernului venind in contextul unor speculatii privind o demisie a Corinei Suteu.

"Premierul Dacian Ciolos a avut azi la sediul Guvernului o discutie cu ministrul Corina Suteu despre unele aspecte legate de sprijinul acordat Ministerului Culturii. Impreuna s-au pus de acord asupra catorva prioritati pe care doamna Corina Suteu le va urmari pana la finalul mandatului", a afirmat purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu.

UPDATE Joi dupa-amiaza, Suteu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care nu clarifica informatiile privind intentia ei de a-si da demisia, dar spune discutia cu premierul a "evocat prioritatile din domeniul culturii" si despre Cumintenia Pamantului.

Corina Suteu va demisionadin functia de ministru al Culturii, a informat miercuri seara TVR, citand surse guvernamentale. Potrivit acestora, motivul ar fi subscriptia pentru "Cumintenia Pamantului".

Corina Suteu a fost investita ministru al Culturii pe 4 mai 2016, fiind numita in locul lui Vlad Alexandrescu, revocat din functie in urma scandalului de la Opera Romana.