Asistenta sefa de la sectia de Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului de Arsi este audiata, vineri dimineata, de politistii Serviciului Omoruri. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, la audieri urmeaza sa se prezinte si medicul sef al ATI de la Spitalul de Arsi. In presa au aparut ieri imagini cu un pacient intenat la sectia ATI a Spitalului de Arsi, care avea o rana invadata de viermi. Ministerul Sanatatii a suspendat, joi, activitatea sectiei Terapie Intensiva de la Spitalul de Arsi Bucuresti.

Pacient mancat de viermiFoto: Gazeta Sporturilor

"Difuzati aceasta filmare pentru ca Spitalul de Arsi a ajuns sa omoare oameni si ceva trebuie schimbat!", a fost apelul unui medic al spitalului, care sub protectia anonimatului a oferit filmarea cu pacientul avand o rana invadata de viermi, publicata in premiera de jurnalistul Catalin Tolontan.

Purtatorul de cuvant al spitalului a declarat ca pacientul respectiv a murit, insa nu rana invadata de viermi a provocat decesul.

In luna iunie, o pacienta a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce grupa de sange i-a fost determinata incorect si i-a fost administrata la transfuzie alta grupa decat cea pe care o avea. Incidentul s-a produs pe data de 13 iunie si a fost raportat abia pe 27 iunie.

Si in acest caz, purtatorul de cuvant al spitalului a declarat ca decesul pacientei nu a fost provocat de transfuzia cu o grupa de sange gresita.