Procurorul general Augustin Lazar a declarat luni dimineata ca "nu sunt indicii" ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi fost filat de procurori sau servicii secrete in dosarul de coruptie in care acesta era implicat. Reamintim ca Sebastian Ghita, membru in comisia de supraveghere a SRI si inculpat in mai multe dosare de coruptie, a declarat duminica seara ca va cere SRI sa recunoasca filajul la Condrea si sa faca publice imaginile.

Augustin LazarFoto: AGERPRES

"Cu privire la procedeele tehnice de supraveghere, se stie foarte bine ca ele nu sunt publice si faptul ca un anumit procedeu tehnic a fost pus in aplicare la un anumit moment dat este facut public de procurorul de caz atunci cand apreciaza el, respectiv cam la sfarsitul solutionarii dosarului pentru a nu se impieta asupra mersului anchetei. Nu sunt indicii, va spun eu ca nu sunt indicii ca au existat si nu era necesara o astfel de masura (filaj - n. red.)", a declarat Augustin Lazar, citat de Agerpres.

Reamintim ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara, in urma impactului masinii sale cu un copac in apropiere de Buftea (jud. Ilfov). Condrea si Hexi Pharma fac obiectul unui dosar penal dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati din spitale.