Regulamentul concursului pentru intalnirea online

de     Smile Media
Luni, 21 martie 2016, 10:54 Actualitate | Esenţial


ZEPTER organizeaza un concurs pentru cititori. Toti cei care pun intrebari relevante, pe tema intalnirii online, din linkul de mai sus, vor castiga un TDS metru, instrument ce determina continutul combinat al tuturor substantelor solide dizolvate in apa si  cu ajutorul carora poti singur sa-ti verifici calitatea apei pe care o consumi.

Poti participa la concurs aici.

Organizatorul concursului

Concursul este organizat si desfasurat de catre Sc Media bit software srl (denumita in continuare hotnews.ro), numita in continuare “Organizator”. Toti participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial).
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificării publice prealabile a modificarii.

Dreptul de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliu stabil in Romania, cu varsta minima de 18 ani. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs.
Angajatii HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.
Precizare:  Pentru a va putea contacta in cazul castigarii unui premiu la acest concurs, trebuie sa va inregistrati cu o adresa de email valida, unde puteti fi contactat. Aceste informatii sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Conditii de validitate
Sunt eligibili pentru participarea la concurs toti cititorii care au cont de utilizator valid pe site-ul HotNews.ro,  care s-au inregistrat cu o adresa valida de email si pun intrebari pe tema intalnirii online.

Mecanismul concursului:
Luni, 21 martie, a fost publicat anuntul unei intalniri online pe tema beneficiilor purificatoarelor pentru apa ZEPTER cu specialistul Dana Voicu.

Desemnarea castigatorilor: Pe data de 22 martie, la ora 15.00, concursul se va incheia. Toti cititorii care au pus intrebari pe tema intalnirii online vor castiga un TDS metru, un testere pentru verificarea impuritatilor din apa.

Premii
Concursul va avea ca premii testere TDS. Premiile se acorda in termen de 30 de zile de la data de incheiere a concursului.

Politica de confidentialitate:
Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Acordarea premiilor. Taxe
Castigatorul nu poate solicita contravaloarea in bani sau in alte beneficii a premiului.
 Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care Zepter International Romania Import Export, compania care ofera premiile, este obligata sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

Litigii si legea aplicabila
Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

Clauze finale:

Prin adresarea de intrebari la acest concurs, in caseta de comentarii a articolului, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.
Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor de contact sa poata fi folosite pentru desemnarea castigatorului si expedierea premiilor.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

1550 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by