Presedintele Klaus Iohannis a transmis Craciun fericit tuturor romanilor, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook in care indeamna romanii plecati sa munceasca in strainatate sa nu isi piarda speranta, in conditiile in care "situatia Romaniei va continua sa se imbunatateasca de la an la an".

"Un gand special se indreapta si catre voi, romanii plecati la munca in strainatate, care va petreceti sfintele sarbatori departe de casa. Sunt copii care de Craciun nu stau la masa cu parintii, sunt parinti care resimt si mai dureros acum dorul de familia din tara

Va indemn sa nu va pierdeti speranta.

Sunt increzator ca situatia Romaniei va continua sa se imbunatateasca de la an la an iar cei care sunteti acum nevoiti sa va castigati existenta peste hotare veti putea reveni acasa", spune seful statului, in mesajul postat in ajunul Craciunului.

Naşterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o aşteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simţi alături pe toţi cei dragi şi a celebra generozitatea, buna înţelegere şi liniştea. Crăciun fericit tuturor!

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, December 24, 2015