O mireasa cu cativa nuntasi au venit sambata seara, la protestul din Piata Mare din centrul istoric al Sibiului, unde sunt stransi in jur de o suta de oameni, care marsaluiesc in tacere, scrie Agerpres.

"Asa cum am spus mai devreme in gand, toti tinerii aceia aveau sansa la un moment dat sa se casatoreasca. (...) Imi pare atat de rau si asa cum a spus parintele la biserica azi, cand doi tineri se casatoresc, incearca unul pe celalalt sa se faca mai buni si sper ca si alti tineri care au aceasta sansa sa devina mai buni, unul prin celalalt, sa nu se mai intample asa ceva. In general particip la proteste", a declarat Anamaria Comsa, mireasa venita la protest.

Aceasta a aprins o lumanare si s-a rugat cu prietenii ei, veniti de la nunta sa se roage pentru cei de la Colectiv.

Nuntasii care au "furat" mireasa si au venit cu ea la protes, au declarat ca au simtit nevoia sa vina sa se roage pentru toti cei de la Colectiv si sa aprinda o lumanare pentru acestia.

"Sunt la nunta celui mai bun prieten al meu si, chiar daca avem un moment de petrecere, nu am uitat sa tinem un moment de reculegere pentru acei oameni si mai departe suntem pentru ce vor ceilalti oameni, pentru a schimba ceva in tara asta, politica si sistemul. Cred ca avem puterea de a schimba ceva", a spus Paul, unul dintre nuntasi.

Spre deosebire de seri precedente, manifestantii veniti sambata seara sunt mai putini si au preferat sa marsaluiasca in tacere, cu lumanari aprinse si sa se roage pentru cei decedati.