Bloggerul Claudiu Petre, dat disparut de vineri noapte, este una dintre persoanele care si-au pierdut viata in incendiul de la clubul Colectiv, fiind identificat abia duminica de familie, martorii spunand ca el reusise sa scape din club, dar s-a intors sa-i ajute pe cei care inca nu apucasera sa iasa, relateaza Mediafax.

Printre ultimele victime decedate in urma incendiului de la clubul Colectiv din Capitala, identificate la Institutul National de Medicina Legala, este si bloggerul Claudiu Petre, in varsta de 36 de ani.

Presa a relatat ca acesta reusise sa iasa vineri noapte din clubul unde a avut loc incendiul in care au murit 29 de persoane, dar ca s-a intors sa ajute persoanele ranite, lasandu-si documentele si telefonul mobil la un prieten.

Potrivit martorilor, barbatul, cunoscut ca blogger si fotograf, avea o corpolenta atletica si reusise sa scape din infernul declansat in urma incendiului. El s-a intors, insa, ca sa ajute o fata pe care a scos-o din club, dupa care s-a intors sa salveze si alti oameni.

Martorii spun ca acesta reusise sa iasa si a doua oara, dar ca se vedea ca era afectat de incendiu, astfel ca a fost urcat intr-o ambulanta, unde i s-au acordat ingrijiri. Din acel moment, acesta nu a mai fost vazut, iar familia si prietenii l-au cautat peste 30 de ore atat la INML, cat si la toate spitalele unde fusesera adusi raniti, el nefiind gasit.

Abia duminica dimineata, Claudiu Petre a fost identificat, in sfarsit, de catre familie, la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici".

"Cand am vazut ca se duce flacara in sus, mi-am luat geanta si am fugit la usa... Au fost cateva secunde. Mi-am dat seama ca trebuie sa ma bag undeva, intr-un colt, cat mai jos, ca nu mai respiram normal. M-am bagat in hol, la intrare, si m-a stins Claudiu. M-a luat afara si s-a dus sa mai salveze", a declarat prietena lui Claudiu, Flavia, conform presei.

De asemenea, ultimul bilant al incendiului de vineri seara din Club Colectiv arata 29 de persoane decedate, dupa ce doua tinere, una aflata in Spitalul Bagdasar Arseni, iar alta la Spitalul de Arsi, au murit duminica dimineata.