Circulatia tramvaielor de pe linia 41 este blocata joi dimineata din cauza unui accident produs in urma coliziunii dintre un tramvai si o autobasculanta in zona intersectiei Maresal Averescu cu Ion Mihalache, a declarat purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Constantin Tobescu, citat de Agerpres. RATB a introdus un autobuz suplimentar - 641 - pentru a prelua calatorii, pana la remedierea situatiei pe linia de tramvai, informeaza Mediafax.

In tramvaiFoto: Agerpres

In urma accidentului produs joi dimineata, doua persoane au fost ranite si transportate la spital.

"In jurul orei 8,50 un tramvai care circula pe linia 41, pe sensul catre Piata Presei Libere, dupa intersectia Maresal Averescu cu Ion Mihalache, a intrat in coliziune cu o autobasculanta care a vrut sa traverseze linia de tramvai fara sa se asigure. In urma accidentului, vatmanul si soferul autobasculantei au fost raniti si transportati la spital. Circulatia pe linia 41 este blocata si din aceasta cauza RATB a infiintat linia naveta de autobuze 641 care pleaca atat din zona Piata Presei Libere cat si din zona Ghencea. In acest moment cercetarile continua", a precizat Constantin Tobescu.

Mai multe autobuze 641 au plecat deja dinspre Ghencea si dinspre Piata Presei Libere pentru a asigura circulatia pe linia tramvaiului 41, a mai declarat Constantin Tobescu, pentru Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere a Capitalei, soferul camionului a incercat sa intoarca, la intersectia strazii Turda cu bulevardul Ion Mihalache, fiind lovit de un tramvai al liniei 41, care circula pe sensul spre Arcul de Triumf.

In urma impactului, camionul s-a rasturnat, iar parbrizul tramvaiului si geamurile de la prima usa au fost sparte.

Vatmanul si soferul camionului au fost dusi la Spitalul Elias, pentru investigatii medicale.

Calatorii din tramvai nu au suferit rani grave, insa circulatia pe linia tramvaiului 41 a fost blocata, in ambele sensuri, a precizat sursa citata.