Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca are in continuare incredere in Elena Udrea si crede ca este "ridicol sa spui ca a furat bani de la Gala Bute".

Basescu a declarat marti seara, la B1 TV, este foarte multumit de viata sa dupa ce si-a incheiat al doilea mandat de presedinte iar in prezent mai are "o singura grija": "Ce evolutii va avea situatia Elenei Udrea, in rest copii sunt sanatosi, nepotii, mi-e totul in neregula", dupa cum a spus acesta, la B1 TV.

Fostul presedinte a precizat ca vorbeste zilnic la telefon cu Elena Udrea si a vizitat-o pe aceasta acasa la ea, unde se afla in arest preventiv.

"In toata perioada asta de cand ii e foarte greu sa stiti ca sunt unul care vorbeste cu ea in fiecare zi, ma duc la ea in arest, am fost la ea acasa, in arestul la domiciliu, am nimerit cand erau avocatii, asta e... Incerc sa o conving ca nu am abandonat-o. Vorbesc la telefon si am si vizitat-o la domiciliu, e adevarat ca am nimerit odata cu avocatii dar asta e...", a spus acesta, invitat la B1 TV.

Traian Basescu a precizat ca nu nu doreste sa comenteze dosarele in care este acuzata Elena Udrea si ca are in credere in Justitie, dar are incredere si in Elena Udrea.

"Va pot spune ca un om care a investit enorm in Elena Udrea, a spus ce stie si ce crede, e un om care nu minte", a mai spus el.