Sorin Ovidiu Vintu scrie pe blogul lui, din puscarie, ca va vota cu Victor Ponta, deoarece "lipsa de cultura, ignoranta si stupiditatea lui Iohannis nu au cum sa il recomande pentru functia suprema intr-un stat".

Sorin Ovidiu VintuFoto: HotNews.ro

Cum ii caracterizeaza SOV pe cei doi:

  • Klaus Iohannis - un personaj nedefinit. Strategia de campanie electorala, precum si strategia de imagine ¬ doua mostre de incompetenta. A-ti baza o campanie pentru presedintia Romaniei pe originile germanice ale candidatului arata deficiente majore de cunoastere atat a urmasilor lui Siegfried, cat si a urmasilor lui Burebista, mort odata cu Cezar si niciodata supus lui.
  • Victor Ponta - jucator politic autentic. Cinic, ipocrit, santajabil, oportunist, precaut, versatil si extrem de inteligent. Un individ care stie sa foloseasca ideile altora este in stare sa conceapa un plan si sa il duca la bun sfarsit. Jocul initiat de Basescu prin care sa fixeze in constiinta publica faptul ca in PSD este leaganul coruptiei a fost folosit impecabil de Ponta in folosul sau. S-a afisat public cu toti cei acuzati de catre DNA si si-a exprimat sustinerea si increderea.

In opinia sa, slabiciunea lui Victor Ponta este ca "s-a lasat corupt de Sebastian Ghita" ceea ce il face "santajabil".

"Inregistrarile pe care le are Ghita cu el il vor face pe acesta stapanul jocului intern. Lipsa de scrupule a acestei canalii l-a facut deja un personaj detestat. Nu va trece mult si Ponta va incepe sa deconteze mizeriile lui Ghita", crede Vintu, care a fost condamnat la inchisoare in urma unei plangeri facute chiar de Sebastian Ghita.

In postarea de pe blog S.O. Vintu afirma ca protectia pe care SUA o pot oferi in prezent "devine fragila" iar "acceptarea scutului anti-racheta pe teritoriul Romaniei de catre Basescu ne-a vulnerabilizat, in loc sa ne intareasca". "In fata pericolului rusesc, China, si nu America, poate fi adevaratul scut", crede el.

"Dupa ce am urmarit cele doua dezbateri, am realizat faptul ca lipsa de cultura, ignoranta si stupiditatea lui Iohannis nu au cum sa il recomande pentru functia suprema intr-un stat. In ciuda faptului ca sunt de dreapta, am decis sa votez cu Ponta in speranta ca Tariceanu va reusi sa refaca PNL", concluzioneaza el.