Luni, cerul va fi variabil, cu innorari temporare si, pe arii restranse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ziua in sud-vestul tarii si la munte, iar din orele serii si in regiunile estice, potrivit prognozei citate de Mediafax.

In restul teritoriului ploile se vor semnala cu totul izolat, mai ales dupa-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 13 si 23 de grade, mai coborate in depresiuni spre 9 grade.

La Bucuresti: Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Marti

Vremea va deveni in general instabila. In regiunile estice, sudice si sud-vestice, precum si la munte, cerul va prezenta innorari temporare si local vor fi averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala pe spatii mici. Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decada a lunii iulie, astfel ca cele maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime intre 11 si 23 de grade.