Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda in vestul si nord-vestul tarii. Vor fi innorari, temporar accentuate, in jumatatea de est a tarii, precum si in zonele de deal si de munte, unde, cu precadere dupa-amiaza si seara, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, scrie Mediafax.

Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi izolat mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade pe litoral si 30 de grade in vestul tarii, iar cele minime se vor situa intre 7 si 18 grade.

In Bucuresti:

Vremea va fi calda. Cerul va fi temporar noros si, trecator, vor fi conditii de ploaie slaba si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 14 grade.

La munte

Vor fi innorari temporar accentuate si cu precadere dupa-amiaza si seara, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi izolat mai insemnate. Valorile termice se vor mentine ridicate, comparabile cu cele din intervalul anterior.

La mare:

Vremea va fi in general instabila dar calda. Cerul va fi temporar noros ziua se va degaja in timpul noptii.Ziua, trecator vor cadea averse in general slabe, insotite si de descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 23 de grade, iar cele minime intre 15 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade.