Circulatia rutiera se desfasoara cu mare dificultate in Capitala, din cauza precipitatiilor abundente, Brigada Rutiera luand decizia sa suplimenteze numarul politistilor care dirijeaza traficul.

"In toata Capitala se circula dificil, am dublat numarul agentilor de circulatie. Nu se respecta culoarea de la semafor si se creeaza ambuteiaje. Sunt si semafoare defecte", a declarat pentru Agerpres Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere.

El a precizat ca in mai multe intersectii sunt semafoare defecte, printre care strada Spataru Preda cu sos. Progresului, Dinicu Golescu cu sos. Orhideelor si Sevastopol cu Buzesti.

In sectorul 1, un copac a cazut miercuri dupa amiaza, din cauza vantului puternic, peste doua masini parcate in strada Clucerului, a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

El a spus ca masinile au fost avariate, dar nu sunt victime. In restul Capitalei nu au fost semnalate pagube materiale.

Capitala se afla sub incidenta unui cod portocaliu de furtuna valabil intre orele 18.00 si 21.00.

Potrivit ANM, in intervalul mentionat, ploaia va continua sa se intensifice si va avea aspect torential. Cantitatile de precipitatii vor cumula local 25...30 l/mp si izolat 35...40 l/mp.

De asemenea, se vor semnala intensificari sustinute ale vantului, cu viteze la rafala de 65...75 km/h, precum si grindina de mici si medii dimensiuni si descarcari electrice.