Premierul Victor Ponta s-a intretinut pret de aproximativ 15 minute la Johannesburg cu presedintele SUA, Barack Obama, la finalul discursului pe care liderul de la Casa Alba l-a avut in cadrul ceremonialului memorial organizat in onoarea fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, relateaza corespondentul Agerpres in Africa de Sud, care citeaza "surse oficiale".

Foto:

UPDATE In jurul orei 20.00, pe contul oficial de Facebook al lui Victor Ponta au fost postate trei fotografii alaturi de Barack Obama si Tony Blair.

Sursele citate au explicat ca Barack Obama, la finalul discursului, s-a indreptat spre tribuna inaltilor oficiali pentru a-i saluta.

La finalul salutului, Obama a intentionat sa plece din tribuna, moment in care fostul premier britanic Tony Blair i l-a prezentat pe premierul roman, au mai precizat sursele citate.

Pe contul de Facebook al primului ministru a fost publicat si un videoclip intitulat "Primul ministru Victor Ponta la funeraliile fostului presedinte Nelson Mandela", in care lipseste insa momentul intalnirii cu Barack Obama.