Joi, vremea va fi in general inchisa si se va raci. In cea mai mare parte a tarii, temporar, va ploua slab sau va burnita, iar in zona montana precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in regiunile sudice si sud-estice, iar noaptea si in Banat, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 14 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 9 grade, mai scazute in depresiuni, spre -2 grade.

In Bucuresti, vremea va fi inchisa si se va raci usor. Trecator va ploua slab sau va burnita, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 5...6 grade.

Vineri, valorile termice se vor mentine usor mai ridicate decat cele normale la mijlocul lunii noiembrie, mai ales in regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 grade in nordul Moldovei si 15 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 6 grade. Cerul va prezenta innorari temporare in regiunile extracarpatice, unde, izolat, va ploua slab.

In Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali, trecator, se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari ziua in sudul si estul tarii. In zonele joase, spre dimineata, izolat se va semnala ceata.