Circulatia rutiera va fi restrictionata miercuri in zona Stadionului National si peste 1.000 de politisti si jandarmi vor actiona pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti din Supercupa Romaniei 2013, informeaza Agerpres.

Traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 14,00, pe bd. Pierre de Coubertin, intre str. Vatra Luminoasa si intrarea in stadion, cu exceptia mijloacelor RATB. De asemenea, de la ora 17,30, traficul rutier va fi restrictionat pe bd. Pierre de Coubertin intre sos. Iancului si intrarea in stadion, pe str. Vatra Luminoasa intre sos. Mihai Bravu si bd. Pierre de Coubertin, precum si pe str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea in stadion, cu exceptia mijloacelor RATB.

Restrictiile de circulatie vor fi mentinute pana la defluirea totala a spectatorilor, a informat DGPMB.

Rute ocolitoare vor fi: sos. Mihai Bravu - sos. Iancului - sos. Pantelimon; bd. Unirii - bd. Basarabia - bd. Chisinau - bd. Pantelimon.

Brigada Rutiera Bucuresti le solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Peste 320 de politisti si 700 de jandarmi vor actiona pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere cu ocazia meciului Steaua - Petrolul care va incepe la ora 20,45, atat in proximitatea stadionului, cat si in alte zone in care este necesara prezenta lor, asigurand totodata accesul auto al riveranilor acolo unde a fost blocata sau deviata circulatia rutiera.