Traficul rutier va fi restrictionat marti in intervalul orar 13:00 - 22:00 pe strada Nicolae Golescu, de la intersectia cu strada Simu, pe strada Constantin Esarcu, pe strada Benjamin Franklin, precum si in zona parcarii din fata Ateneului Roman, anunta Agerpres, citand un comunicat al Brigazii Rutiere din Capitala. De asemenea, traficul rutier pe soseaua Pantelimon este restrictionat intre podul Pantelimon si bulevardul Garii Catelul, pe sensul de intrare in Capitala, pentru reabilitarea partii carosabile. Circulatia se desfasoara in ambele directii pe cate o banda.

''Incepand cu data de 15.04.2013, pe sos. Pantelimon vor avea loc lucrari de reabilitare a partii carosabile. Astfel, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Brigada Rutiera a Capitalei a dispus masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii circulatiei rutiere'', informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Brigada Rutiera a Capitalei le solicita conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri.