Opt masini au fost distruse de flacari, iar alte cinci autoturisme au fost avariate, miercuri dimineata, in cartierul Drumul Taberei, au declarat oficiali ai Politiei Capitalei pentru Agerpres. Apelul la 112 pentru a se solicita interventia pompierilor a fost primit in jurul orei 4:20. Politistii se afla la fata locului pentru a ridica probe si a stabili daca focul a fost pus intentionat si cine se face vinovat de acest incident.

Initial, cand a fost primit apelul la 112 s-a anuntat ca mai multe masini ard pe strada Valea Argesului nr. 2. Pompierii au ajuns imediat la fata locului cu doua autospeciale cu apa si spuma si au reusit sa stinga, in aproximativ o jumatate de ora, focul care cuprinsese patru masini si o motocicleta, a declarat, Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

La cateva minute, a fost primit un alt apel la 112 prin care s-a anuntat ca mai sunt si alte masini care ard pe Aleea Baiut, o strada perpendiculara cu cea unde a avut loc primul incident, la o distanta de aproximativ 200 de metri.

Pompierii au intervenit cu alte doua autospeciale si au stins incendiul la doua masini care erau cuprinse de flacari. Focul s-a propagat cu repeziciune si la celelalte autoturisme care erau parcate pe strada respectiva, fiind afectate si distruse in total 13 autoturisme.

Politistii urmeaza sa-i aduca la audieri pe proprietarii masinilor pentru a vedea in ce circumstante a avut loc incidentul si daca focul a fost pus intentionat. Politia si Pompierii au deschis o ancheta in acest caz.

Potrivit Mediafax, toate autoturismele apartin unor persoane fizice. Pana in prezent nu s-a stabilit cine a pus focul, insa se banuieste ca ar putea fi vorba despre un piroman.