Referatul procurorilor DNA: Cum intervenea judecatoarea Viorica Dinu pentru springari si traficanti de droguri/ "A zis sa nu fie cu kilograme"

de D.T, C.P.     HotNews.ro
Vineri, 15 martie 2013, 17:56 Actualitate | Esenţial


Din referatul de arestare al procurorilor DNA rezulta ca judecatoarea Viorica Dinu, arestata vineri alaturi de judecatoarea Antonela Costache de la Tribunalul Bucuresti, a facut trafic de influenta si in alte dosare penale, nu doar in cel al lui Dinel Staicu, dosare cu infractiuni avand efecte deosebit de grave, cum ar fi traficul de droguri. Din referat mai reiese ca la filiera de la Tribunalul Bucuresti apelau si infractori mai marunti, spargatori de case, dar cu dare de mana. Din dosar mai rezulta ca in reteaua de trafic de influenta activa si fratele judecatoarei dar si fiul acesteia, care ar fi incasat o spaga pe care a pierdut-o la cazinou.

Cele mai importante pasaje din rechizitoriul procurorilor care descriu cum functiona  filiera spagii de la Tribunalul Bucuresti

 • Cu privire la faptele de corupţie săvârşite de judecătorul Dinu Viorica, cu participaţia penală a învinuiţilor  Cirlan Angela,  Neagu Leon Marius şi Tudor Marian Vasile, zis „Marusca”. În ziua de 16.11.2012, Tudor Marian Vasile , zis „Marusca” a discutat cu  Cirlan Angela şi Neagu Leon Marius despre posibilitatea exercitării unor acte de influenţare a magistraţilor pentru obţinerea unei soluţii favorabile într-o cauză penală, convorbirea purtată în mediul ambiental de către cei trei interlocutori fiind înregistrată, conform art. 911 C.p.p. (...)
 • De asemenea, Neagu Leon Marius a afirmat că unul dintre cei trei inculpaţi are numele „Fota” şi că „…sunt şpringari. Să vezi câta lista, câta case au spart, nouă sute de … Nu nouă sute, aproape un miliard … [… ] … Bani mulţi, din 2009 până acum sunt monitorizaţi, deci din 2009 până în 2012 toate casele care le-au spart,  nouă sute de mii de lei”. Fără să îşi pună în vreun fel problema  periculozităţii deosebite a unor asemenea inculpaţi,  Cirlan Angela a susţinut „e bine că e recursul la T.M.B. Dacă vorbesc cu  ea, ea ia dosarul. Dacă vorbesc cu el…”. (...)
 • De asemenea, din cercetările efectuate a reieşit că dosarul  avut în vedere de învinuiţii Cirlan Angela, Neagu Leon Marius şi Tudor Marian Vasile este înregistrat la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti sub numărul 28427/300/2012, în cauză fiind cercetaţi, în stare de arest preventiv, inculpaţii Rohat Bogdan, Fota Mario Giuliano şi Tincu Marius. La termenul din 15.11.2012, instanţa a menţinut măsura arestării preventive a celor trei inculpaţi, iar, la termenul din 19.11.2012, a admis excepţia nelegalei sesizări a instanţei şi a restituit cauza la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti în vederea refacerii urmăririi penale şi a actului de sesizare în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Tincu Marius, fiind, totodată, menţinută măsura arestării preventive a inculpaţilor.
 • De asemenea, în legătură cu dosarul vizat prin acţiunile de traficare a influenţei, Cirlan Angela a menţionat că „e la T.M.B. Trebuie  numai să programăm …ă … să fie la Secţia a doua. Atât … […]… şi pe-urmă îţi face recursul şi vine la T.M.B. … […]… trebuie să programez la Secţia a doua…”. (...)
 • Cirlan Angela şi Duduianu Niculae au reluat, în data de 24.11.2012, discuţia privitoare la acţiunile de traficare a influenţei întreprinse de susnumită, o parte din conversaţia acestora fiind purtată în prezenţa făptuitoarei Amet Cadrie, zisă „CATI”. Cu acea ocazie, Cirlan Angela a afirmat că „…am vorbit de tine … […]…a zis că să vadă ce se poate face”. Întrucât Duduianu Niculae a întrebat „…cât mă costă, cât mă costă…?”, Cirlan Angela i-a reamintit că sunt patru inculpaţi cercetaţi în acel dosar, după care a adăugat „daţi şi voi un patruzeci de mii (n.n. suma de 40.000 euro)…” şi l-a avertizat că, în caz contrar, „…să se ducă la puşcărie, pe mine mă interesează de tine”. Totodată, la întrebarea făptuitorului Duduianu Niculae „şi cât ne luăm? Nouă cât ne rămâne şi nouă? La asta, la patruzeci de mii care sunt…”, Cirlan Angela a răspuns „zece mii” şi i-a pus în vedere că nu acceptă să i se dea o sumă mai mică de 40.000 euro (...)
 • În prezenta cauză au fost administrate ca mijloace de probă şi înregistrările convorbirilor purtate în mediul ambiental la 19.11.2012, 24.11.2012, 26.11.2012, între  Cirlan Angela, Neagu Leon Marius şi Tudor Marian Vasile, discuţiile dintre aceştia relevând implicarea lor în acţiuni având drept scop facilitarea obţinerii, prin traficarea influenţei, a unor hotărâri favorabile în mai multe dosare penale, între care şi cel în care sunt cercetaţi inculpaţii Rohat Bogdan, Fota Mario Giuliano şi Tincu Marius. Reprezentative, sub acest aspect, sunt afirmaţiile învinuitului Tudor Marian Vasile: „păi, vezi că alea deocamdată nici n-au intrat (n.n. referire la înregistrarea unui alt dosar care este legat de „constructorul”). Adică ca să ştiu dacă se poate, adică, ca să nu mai amâne odată. Ăla n-a putut să facă rost de mia aia (n.n. 1.000 euro pretinşi, potrivit modului de operare utilizat, pentru „dirijarea”  sau „programarea” dosarului la un anumit complet de judecată), ştii ce zic…”. Tudor Marian Vasile a făcut aceste precizări în condiţiile în care stabilise cu  Cirlan Angela să o conducă pe aceasta cu autoturismul pentru a se întâlni cu judecătorul Dinu Viorica, cu care se impunea să clarifice condiţiile traficării de influenţă în privinţa mai multor cauze penale. Întrucât  Cirlan Angela şi-a exprimat temerea că vreunul dintre dosarele pentru care interveneau s-ar putea să nu fie totuşi repartizat la un complet de la Secţia a II-a penală a Tribunalului Bucureşti, unde ştia că Dinu Viorica putea asigura obţinerea soluţiei favorabile dorite, Tudor Marian Vasile a replicat „păi şi ce, la Curtea de Apel ce, nu putem să vorbim? Ce? Nu se poate?”.  (...)
 • Din conversaţia purtată (înregistrată conform art. 911 C.p.p.)  a reieşit că, deşi Dinu Viorica le-a promis că va interveni pe lângă judecătorii de la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a penală pentru admiterea recursurilor declarate de inculpaţi în dosarul nr. 28427/300/2012 împotriva încheierii de menţinere a măsurii arestării preventive, instanţa de recurs a dispus o soluţie contrară. Faţă de această situaţie, Tudor Marian Vasile a susţinut că ar fi trebuit restituiţi cumpărătorilor de influenţă banii pe care aceştia îi dăduseră pentru obţinerea, prin intervenţii pe lângă judecători, a unei hotărâri de punere în libertate a inculpaţilor cercetaţi în respectivul dosar. Privitor la aceleaşi foloase, Cirlan Angela i-a mărturisit făptuitoarei Amet Cadrie că a dat o parte din bani persoanei pe care şi aceasta din urmă o cunoştea ca fiind cea prin intermediul căreia face asemenea intervenţii pe lângă judecători (în condiţiile în care, potrivit actelor de cercetare aflate la dosarul nr. 285/P/2012, Amet Cadrie a condus-o o dată cu autoturismul său pe Cirlan Angela la locuinţa judecătorului Dinu Viorica), precum şi că, deşi a procedat la fel şi în alte dăţi, „niciodată nu s-a-ntâmplat aşa”. (...)
 • Dintr-o altă discuţie purtată,  în aceeaşi zi, între  Cirlan Angela, Tudor Marian Vasile şi Neagu Leon Marius a reieşit că aceştia ai iniţiat desfăşurarea aceluiaşi gen de intervenţii în legătură cu un alt dosar. Despre respectiva cauză, Tudor Marian Vasile a menţionat că „are pe 14 instanţa, acum la T.M.B.” şi că inculpatul este cercetat în două dosare pentru trafic internaţional de droguri. (...)
 • Pentru a-şi argumenta susţinerile,  Cirlan Angela a particularizat numele anumitor persoane ale căror dosare au fost repartizate pentru judecată magistratului la care se referea, aspecte care au aptitudinea de a reliefa fără echivoc că trimiterile sale erau la judecătorul Dinu Viorica. De altfel, referindu-se la acelaşi magistrat şi pentru a evidenţia conivenţa deosebit de veche pe care o are cu aceasta pentru desfăşurarea unor acţiuni de traficare a influenţei,  Cirlan Angela i-a relatat denunţătoarei (pe fondul convorbirii ambientale din 19.02.2013) că, în urmă cu mai mulţi ani, i-a dat fiului său, Bogdan, o anumită sumă de bani convenită ca folos pentru cumpărarea influenţei într-un anumit dosar penal. Potrivit relatării, Bogdan a pierdut acei bani la cazinou, astfel că  învinuita Cirlan Angela a fost nevoită să se împrumute de la rude pentru a-şi onora obligaţia de remitere a folosului către judecătorul Dinu Viorica, care se ţinuse de cuvânt şi a facilitat obţinerea hotărârii favorabile în respectiva cauză. (...)
 • In seara de 12.12.2012,  Cirlan Angela a purtat o altă discuţie cu judecătorul Dinu Viorica (convorbirea ambientală dintre acestea fiind înregistrată, conform art. 911 C.p.p.), cea prim menţionată fiind condusă cu autoturismul la locul de întâlnire de către TUDOR MARIAN-VASILE zis „Marusca”. Încă din partea de început a dialogului, Cirlan Angela a încunoştinţat-o pe Dinu Viorica cu privire la faptul că „am vorbit de treizeci de mii … [… ]… şi m-am înţeles cu fata să îi dau în februarie”. Dinu Viorica şi-a exprimat surprinderea faţă de cuantumul mare al sumei de bani la care se referise  Cirlan Angela, după care a menţionat „păi, nu, îi dau eu, mă descurc eu … [vorbeşte în şoaptă]… că şi aşa mi-s datoare… la dumneavoastră… [… ]… deci, cu ea mă descurc eu, n-aveţi nicio…”. (...)
 • De asemenea, Dinu Viorica a confirmat că realizase deja acţiuni de intervenţie pe lângă un alt judecător privitor la respectiva cauză, astfel că a explicat atitudinea rezervată adoptată mai devreme, precizând „eu nu mai ţin minte cu ce cantitate… că el mă întreba la un moment dat. Şi nu ştiu ce să-i spun. A zis să nu fie cu kilograme (n.n. de droguri)… [… ]… Şi rămăsese că mă duc să-i spun. Da’ dacă noi n-am mai vorbit?”.   După ce  Cirlan Angela i-a dat asigurări în sensul că „nu s-a găsit nimic. Nu s-a găsit nimic la el. Are şi la a doua”, judecătorul Dinu Viorica a prezentat ca sigur succesul demersurilor sale de traficare a influenţei la nivelul Tribunalului Bucureşti: „… deci, ea rezolvă pe paişpe, da’ problema e că e cu recurs şi nu se mai ştie… [… ]… Deci, aşa cum văd eu, Antoanela a vrut să-l ajute, dar ce facem mai departe? Să nu, nu ştiu cum să zic… să nu vă angajaţi la…”. În finalul dialogului, Dinu Viorica i-a reiterat interlocutoarei  Cirlan Angela că „…deja… Antoanela o rezolvă” şi au stabilit să se reîntâlnească în acelaşi loc, în seara următoare. (...)
 • Cu toate acestea, anterior vizitei făcute de  Cirlan Angela, judecătoarea Dinu Viorica a purtat o altă discuţie cu fratele său, Lolea Nicolae, în prezenţa mamei acestora, Lolea Ana, conversaţia purtată în mediul ambiental fiind interceptată şi înregistrată, conform art. 911 C.p.p. Din conţinutul discuţiei ambientale a rezultat fără echivoc faptul că Dinu Viorica a exercitat acţiuni de traficare a influenţei pe lângă judecători, pentru a-i determina să pronunţe o hotărâre favorabilă într-un dosar penal şi că, în schimbul acestor demersuri, a obţinut, cu complicitatea fratelui său, Lolea Nicolae, o anumită sumă de bani (care nu a putut fi stabilită cu exactitate până în prezent), iar o parte din respectivul folos era destinată magistraţilor care au judecat dosarul în cauză. De altfel, a reieşit că, în aceleaşi împrejurări, Lolea Nicolae a numărat, în prezenţa judecătoarei Dinu Viorica şi a numitei Lolea Ana, acea sumă de bani, însuşindu-şi şi el o parte din ei, cu justificarea că se impunea să fie răsplătită şi „munca” sa. Cu titlu exemplificativ, mai reţinem că, în contextul aceleiaşi discuţii, Dinu Viorica a afirmat că „lumea (n.n. referire la eventuali cumpărători de influenţă)  pe mine mă caută” şi s-a plâns că a trebuit să împartă banii cu „…colega aia a mea…”, căreia i-a dat „…cât s-a vrut! Am împărţit cu el, că puteam să-i iau eu!”. (...)
 • La termenul din 14.12.2012, Tribunalul Bucureşti – Secţia I penală a dispus în dosarul nr. 45443/3/2012, privind pe inculpaţii Ghebosila Albert Ion şi Mihail Robert încuviinţarea cererii acestuia din  urmă de amânare pentru angajarea unui apărător ales, stabilind un nou termen de judecată pentru data de 11.01.2013. Din discuţia purtată în mediul ambiental (înregistrată conform art. 911 C.p.p.) la 14.12.2012 între  Cirlan Angela şi Neagu Leon Marius a rezultat că aceştia au primit de la beneficiarii intervenţiei, prin intermediul numitului Tudor Marian Vasile, suma de 40.000 euro pentru soluţionarea favorabilă a respectivului dosar, în sensul facilitării obţinerii unei hotărâri de punere în libertate, dar şi, ulterior, a unei pedepse cu suspendarea executării acesteia. (...)
 • În ziua de 13.02.2013,  Cirlan Angela i-a comunicat telefonic denunţătoarei Vochin Claudia că a fost, în seara precedentă, la persoana în cauză şi că nu a găsit-o acasă. Susnumitele s-au întâlnit în ziua de 14.02.2013, ocazie cu care  Cirlan Angela  a susţinut (afirmaţiile acesteia fiind întărite  constant de către Neagu Leon Marius care a asistat la discuţie) că a întreprins deja acţiunile promise de intervenţie pe lângă judecătorii de la Tribunalul Bucureşti care urmau să judece recursul împotriva încheierii de prelungire a măsurii arestării preventive în dosarul lui Amza Valentin. Cu toate acestea, pe fondul discuţiei pe care a avut-o la 18.02.2013, învinuita  Cirlan Angela  i-a spus denunţătoarei Vochin Claudia că a fost înştiinţată, între timp, de către judecătorul de la Tribunalul Bucureşti pe lângă  care intervenise că nu i se putea facilita în acel moment lui Amza Valentin obţinerea unei hotărâri de punere în libertate, deoarece respectivul magistrat este speriat, având temerea că este monitorizat de serviciile specializate ale statului. Totodată,  Cirlan Angela  a afirmat că acel judecător i-a restituit cei 7.000 euro pe care îi dăduse anterior, astfel că, în acele împrejurări, i-a dat denunţătoarei Vochin Claudia suma de 11.000 euro pentru a o restitui învinuitului Catrin Marian. Pentru a-şi argumenta susţinerile,  Cirlan Angela a particularizat numele anumitor persoane ale căror dosare au fost repartizate pentru judecată magistratului la care se referea, aspecte care au aptitudinea de a reliefa fără echivoc că trimiterile sale erau la judecătorul Dinu Viorica. (...)

Nota: Sublinierile din referat apartin redactiei. Precizam ca informatiile de mai sus reprezinta extrase din referatul de arestare intocmit de procurorii DNA si ca toate persoanele mentionate in referat beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana la pronuntarea unei condamnari in instanta.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

18155 vizualizari

 • +35 (41 voturi)    
  unde esti tu TEPES doamne............ (Vineri, 15 martie 2013, 18:20)

  oxxxxxyyyyya [utilizator]

  ca punand mana pe ei................sa nu-i mai slobozi niciodata................ca sunt misei.
  • +1 (1 vot)    
   wrong quote, good idea :) (Sâmbătă, 16 martie 2013, 6:25)

   T34 [utilizator] i-a raspuns lui oxxxxxyyyyya

   "Unde esti tu Tepes Doamne,
   Ca punand mana pe ei,
   Sa-i imparti in doua cete,
   In smintiti si in misei.
   Si in doua temniti large,
   Cu de-a sila sa-i aduni,
   Sa dai foc la puscarie
   Si la casa de nebuni"

   Cam asa era poezia...

   Recomand inca o data vizualizarea filmului "Idiocracy pentru a avea o imagine de ansamblu a societatii romanesti actuale (inclusiv a sistemului judiciar). Eventual asortata cu Sisu si Puya - "Pune-i la pamant" si cu B.U.G. Mafia - "Bag .... in ea de lume si v-o fac cadou". :)
 • +15 (21 voturi)    
  Voi credeti ca... (Vineri, 15 martie 2013, 18:31)

  Zummm [utilizator]

  Nenea Hitler mai reusea sa faca el un razboi mondial daca avea astfel de personaje in sistem ? CURATENIE ABSOLUTA
  • 0 (0 voturi)    
   amuzant (Sâmbătă, 16 martie 2013, 12:07)

   aresul [utilizator] i-a raspuns lui Zummm

   Referitor la acest comentariu, ai apelat numele Berbecului. Chiar deasupra comentariului tau, un alt utilizator a apelat numele Sagetatorului.
   Amuzant este faptul ca responsabilitatea Justitiei revine reprezentatului Puterii, in executia celor echilibrati, ce stiu sa intocmeasca si sa aplice regulile: Balanta.
   Oricat s-ar stradui ceilalti, niciunul nu se pricepe mai bine ca Leul sa stranga de gat miseii. Presupun ca acesta doarme la timpul asta si este stiut faptul ca nu este chip sa-l trezesti.:)
 • +42 (46 voturi)    
  justitie ? (Vineri, 15 martie 2013, 18:32)

  codrean [utilizator]

  Ce cloaca !!! Si asta e doar ce se stie, sau ce se vrea sa se stie !
  • +28 (30 voturi)    
   Problema majora (Vineri, 15 martie 2013, 20:12)

   cicci [utilizator] i-a raspuns lui codrean

   ...este ca nivelul coruptiei din societatea romaneasca creste in loc sa scada. Nu cred ca lucrurile se vor indrepta prea devreme. In plus, se pare ca au facut trafic de influenta la alti judecatori, deci sunt mai multi. Oricum, cei care sunt vinovati, nu doar cei arestati, in momentele astea stau ca pe ace, si e un sentiment placut pentru un muritor de rand ca si mine sa stiu ca super-meseriasii aia care manevreaza sentinte noptile astea, au insomnii!!!
   • +21 (23 voturi)    
    Sa speram ca au insomnii ! (Sâmbătă, 16 martie 2013, 1:34)

    banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui cicci

    Sa speram sa inceapa asa zisul<< fenomenul domino>> sa pice cap dupa cap ! Fiindca sunt convins ca aceste * Doamne* sunt doar o firimitura din MUSUROIUL MAGISTRATILOR CORUPTI !
    • +2 (2 voturi)    
     Justitie (Sâmbătă, 16 martie 2013, 13:18)

     proletara [utilizator] i-a raspuns lui banateanul.

     Toti asteptam sa functioneze principiul DOMINOULUI ! Ca sa dam o mana de ajutor rugam DNA sa mai scrie inca o data numarul de telkefon unde putem face sesizari despre cei care stim si avem dovezi ca sunt corupti . Daca vreau sa fac un flagrant nici nu stiu pe cine sa anunt ?
  • 0 (0 voturi)    
   virful icebergului (Sâmbătă, 16 martie 2013, 9:27)

   GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui codrean

   probabil ca e mai bine sa nu stim ce este la baza , am merge cu frica pe strada
 • +28 (32 voturi)    
  Chestiuni... (Vineri, 15 martie 2013, 18:49)

  lucky luck [utilizator]

  1. Ce se intampla cu cauzele judecate, astfel "solutionate" si cu sentintele devenite definitive???
  Se pot casa, se fac demersuri, cine le face si cum?

  2. Oae procuratura, DNA-ul, nu au asteptat prea mult? Infractorii eliberati pe baza unor procese masluite si lasati asa pentru completarea instrumentarii cauzei de coruptie... Cand se decide trecerea la faza operativa (arestarea coruptilor), cat se asteapta, care sunt regulile in domeniu?
  Iar judecatorii deveniti astfel santajabili, de organele de ancheta de data aceasta, ei bine?!...
  • +2 (2 voturi)    
   DA (Sâmbătă, 16 martie 2013, 8:03)

   sabo [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

   e o chestie! desigur! aspectul asta..cine il analizeaza!??
  • 0 (2 voturi)    
   erau ocupati (Sâmbătă, 16 martie 2013, 14:57)

   ockiu [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

   cred ca erau prea ocupati cu anchetarea acelor 2 mil de voturi de al referendum, altfel nu se explica de ce din 2009 pana acum nu s-a intamplat nimic. o fi uitat doamna judecator (sau cine lua banu`) tabla impartirii intre timp? si asta e posibil.

   da io intreb asa ... de judecatorii cu nasu`n suflet cand se ocupa DNA-ul? sau aia nu iau spaga?
 • +30 (32 voturi)    
  Justitia romana (Vineri, 15 martie 2013, 19:18)

  sile1 [utilizator]

  Mult prea multe javre populeaza Justitia romana.
  Vom scapa oare vreodata de ele ?

  O problema ar fi faptul ca,din ce vad si aud in jurul meu,coruptia este tolerata la nivelul omului de rand ba chiar considerata un mijloc acceptabil prin care poti accede la bani,faima,putere.

  Daca nu se pune accent si pe latura educativ-preventiva inca de la varste,sa le zicem fragede,coruptia se va perpetua,nu va putea fi adusa la un nivel cat mai mic iar soarta tarii asteia va fi pecetluita.
  • -4 (10 voturi)    
   E ca la virusi! (Vineri, 15 martie 2013, 20:18)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui sile1

   Frica sau interzicerea nu-ti folosesc la nimic, tot te imbolnavesti. Dar odata luat virusul coruptiei apare implicit si imunizarea. Si degeaba iei medicamente ca tot 7 zile (generatii) dureaza.
   • 0 (0 voturi)    
    antibiotic (Sâmbătă, 16 martie 2013, 14:59)

    ockiu [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

    uneori o "pastila" poate micsora durata bolii ... trebuie doar sa stii ce "pastila" sa inghiti.
 • -38 (52 voturi)    
  celebra reforma a justitiei (Vineri, 15 martie 2013, 19:35)

  evoque [utilizator]

  dincolo de razboiul dintre procurori si judecatori un lucru scapa la foarte multi.
  Prin reformarea justitiei, foarte necesara dupa cum se vede, s-a ajuns ca marele succes al repartizarii dosarelor sa fie de fapt un mit. Prin urmare domnule presedinte atat de mult a fost reformata justitia in mandatul dumneavoastra incat vedem roadele esecului.
  • +60 (62 voturi)    
   Ne lasi mai cu tampeniile tale? (Vineri, 15 martie 2013, 19:55)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   Acesta este unul din rezultatele reformei INCEPUTE de Basescu. Unde ai vazut tu judecatori prinsi pentru luare de mita pe vremea lui Nascase?

   Ca dovada ca reforma INCEPUTA de Basescu deranjeaza si are rezultate, s-a si hotarat anihilarea cu orice pret a acesteia: vezi CSM, vezi ministerul Justitiei, vezi propunerile pentru DNA.

   Daca nu era aceasta reforma pe care tu o blamezi acum, nici nu mai auzeai de astfel de cazuri, desi ele ar fi existat in continuare, asa cum au existat inca de pe vremea lui Iliescu Intaiul.

   Voi sunteti ca aia din bancurile cu prosti: daca se prind corupti - "iata, au zis ca nu o sa se mai fure si uitati ce de hoti sunt"; daca nu se prind hoti - "iata, justitia este aservita lui Basescu si nu se fac arestari, ci numai dosare la comanda".

   Da' ce sa ceri de la prostime. Nu poti decat sa te minunezi cata prostie e in tara asta. Mai multa decat hotie.
   • +31 (33 voturi)    
    Oh (Vineri, 15 martie 2013, 20:42)

    merlin3 [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    Dumnezeule, ce bine i-ai explicat.. Mi-e teama ca inca n-o sa inteleaga.
    • -23 (31 voturi)    
     atat (Vineri, 15 martie 2013, 21:46)

     evoque [utilizator] i-a raspuns lui merlin3

     timp cat hotnews cenzureaza raspunsurile nici voi nu intelegeti, important este ca va intelegeti intre voi.
     • +17 (21 voturi)    
      gogule (Vineri, 15 martie 2013, 22:49)

      mircearh [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      HN nu cenzureaza nici un raspuns decent formulat. Cele care nu trec aici de moderare ( un lux pe care un EVZ si-l permite la limita iar JN / Cotidianul deloc ) sunt probabil intr-un limbaj de peluza, insotit 99.99% de un pustiu de idei.
      • -3 (3 voturi)    
       evz - model de ... (Sâmbătă, 16 martie 2013, 15:04)

       ockiu [utilizator] i-a raspuns lui mircearh

       a ajuns EVZ-ul sa fie MODEL?!? pentru ce?
      • 0 (0 voturi)    
       te contrazic (Sâmbătă, 16 martie 2013, 17:18)

       zaboo [utilizator] i-a raspuns lui mircearh

       mi s-a intamplat de nenumarate ori, s-a intamplat si sa primesc email de la un "jurnalist" hotnews deranjat ca subliniam pe forum ca nu stie sa scrie corect... asa ca...
     • +19 (21 voturi)    
      Dai inainte cu... (Sâmbătă, 16 martie 2013, 0:38)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      "s-a ajuns ca marele succes al repartizarii dosarelor sa fie de fapt un mit.."Pai omule, ca si cu MCV-ul si aderarea la Schengen: degeaba ai indeplinit tu "conditiile tehnice", daca cei care se ocupa cu distribuirea (fie ea electronica) a dosarelor sau cei care controleaza aparatura aia de miliarde de la granite sunt corupti pana in maduva oaselor. Vezi de ce o simpla indeplinirea a"conditiilor tehnice" nu este de ajuns?

      Pestele de la cap se impute si tot de la cap sistemul trebuie reformat. Cand s-a incercat reformarea, au fost atacate constant, zi de zi, la latrinele tv, tocmai acele persoane care incercau sa faca reforma. Acum ati fost fericiti de fiecare data cand acele atacuri la persoana aveau loc, iar dupa eliminarea persoanelor respective din fruntea justitiei, veniti cu tupeu si spuneti: "vedeti baaaaaaaaa, ca mult-trambitata reformara a justitiei a dat gres???". Ipocrizie mare.

      De fapt voi sunteti suparati ca mai sunt inchisi din cand in cand niste hoti, niste corupti, niste borfasi. Asta va doare de fapt pe voi. Asta este nivelul vostru. Voi vreti cat mai multi hoti sa va conduca si sa faca parte din viata voastra de zi cu zi. Ei sunt modele voastre si de aceea i-ati si votat. Sunteti tristi rau. Cititi-va comentariile si vedeti cat de mici sunteti.
      • -5 (5 voturi)    
       pai (Sâmbătă, 16 martie 2013, 9:52)

       evoque [utilizator] i-a raspuns lui Alius

       sub regimul cui sunt corupti? nu sub regimul perfect al lui basescu? Nu tot pentru celebrul schengen au fost arestati si apoi eliberati vamesii si politistii de frontiera.
       Da pestele de la cap se impute, cine este capul?
       Ce tot vorbiti de coruptie, de mcv-ul lui rahat, care nu este altceva decat o unealta inventata de niste idioti din tarile mai mari ai ue ca sa tina la margine tarile mici.
       Toata povestea cu mcv-ul este o mare facatura, vai doamne nu avem justitie care functioneaza bine de parca le ei este altfel, vai ne invadeaza romanii si bulgarii si ne creste somajul. Fals totul este croit de masina de propaganda a popularilor europeni care de cand sunt la conducere inventeaza cate un bau bau. Aia mici, sunt multi si spun pa basescu, ajunge cu toate gogoritele tale. Si ca sa ii dau dreptate presedintelui spunh Da, romanilor le place sa fie mintiti, momentan sunt satui de minciunile presedintelui. Un presedinte care 8 ani nu a facut nimic decat sa arate cu degetul, uitand ca intre timp este presedinte si trebuie sa faca si altceva decat ce face pentru gasca lui.
       • +2 (2 voturi)    
        Da, sub regimul lui Basescu sunt corupti. (Sâmbătă, 16 martie 2013, 21:07)

        Alius [utilizator] i-a raspuns lui evoque

        Si criminali. Si secete si ploi si furtuni. A venit Basescu la putere si brusc nu mai trebuie sa existe coruptie, sa nu mai existe suti, violuri, crime, spargeri de automobile etc. Da, Basescu a dat gres: nu a creat o lume perfecta pentru evoque, nu a adus paradisul in Romania.

        Cat priveste Scengen-ul, faptul ca unii au mizeria lor, nu inseamna ca sunt fericiti sa accepta si mizeria altora. Au destula treaba si probleme cu a lor. Si fireste ca o sa creasca somajul din cauza imigrantilor (indiferent de tara de origine a emigrantilor). Asa se intampla peste tot si se va intampla si in Romania cand o sa vina chinezii care o sa-ti lucreze 24 din 24 pe trei centi. Asta e viata deocamdata. Problema nu e ca unii ne cer niste conditii politice si economice, problema e ca noi ar trebui sa cerem de la politicienii nostri astfel de conditii, sa nu acceptam toti ratatii
        si puscariasii sa ne conduca si toate legile pe care si le fac cu dedicatie. Dar atata timp cat exista oameni ca tine, nici o sansa sa se intample asa ceva.
     • +2 (2 voturi)    
      Prietene (Sâmbătă, 16 martie 2013, 7:46)

      ticbis [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      Toate comentariile tale nu fac altceva decat sa justifice minciuna, coruptia, hotia si dispretul fata de lege si democratie. Mie mi se pare normal ca poporul sa fie educat exact pe dos decat incerci tu sa faci aici, deci daca nu-ti apar comentariile nu-i nicio paguba, ba dimpotriva...

      Esti liber insa sa-ti educi copiii acasa la tine conform "valorilor" si "principiilor" pe care le propovaduiesti si in care crezi.
      Acolo nu te va cenzura nimeni, din pacate...
    • +24 (26 voturi)    
     neah (Vineri, 15 martie 2013, 22:36)

     brabus [utilizator] i-a raspuns lui merlin3

     individul de mai sus intelege f bine, dar e platit sa faca pe prostul.
     • +12 (14 voturi)    
      Intrebarea este (Sâmbătă, 16 martie 2013, 1:39)

      banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui brabus

      Doar face pe Prostul sau........?
   • -13 (23 voturi)    
    CUM FUNCTIONEAZA (Vineri, 15 martie 2013, 21:01)

    dincannes [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    Un astfel de judecàtor, este promovat sus de tot, chiar si in CCR. Apoi, intr-o zi, primeste un telefon, care contine un cuvint cheie si reactioneazà "pozitv". Dacà se opune, DNA-ul pune dosarul de mità pe masà.
    Asa se conduce Romania de 20 de ani; cu dosare.
    • +14 (18 voturi)    
     PONTA a fost procuror (Vineri, 15 martie 2013, 21:32)

     DEMA GOGU' [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

     Ponta a fost procuror.Oare la ce telefon reactioneaza pozitiv ?Parca a instrumentat un dosar penal al lui A. Nastase...adica i-a dat NUP. Ce a primit in schimb ?!
     • +1 (1 vot)    
      Ponta a fost procuror (Sâmbătă, 16 martie 2013, 12:41)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui DEMA GOGU'

      si tatukul lui i-a zis "micul titulescu? ..Hi Hi Hi ,
      Ponta daca vrei sa devii Nemuritor si sa te pomenim toata viata, fa urgent curatenie generala in Justitie. Coruptia este contagioasa rau ..Parca in Cehia i-au dat afara pe toti judecatorii si au angajat pe cei care au iesit de pa bancile facultatii . Mai bine curati dar fara experienta decat cu experienta dar virusati incurabil !
    • +15 (17 voturi)    
     da, ai descris judecatorii usl_isti (Vineri, 15 martie 2013, 22:48)

     quetzal [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

     diferenta e ca dosarele scoase de unii duc direct la puscarie in timp ce cele folosite de idolii tai nu duceau decat la imbogatirea coruptilor
     • -2 (2 voturi)    
      DOSARE "CAMELEON" (Sâmbătă, 16 martie 2013, 10:53)

      dincannes [utilizator] i-a raspuns lui quetzal

      Dosarul fàcut de securitate, n-are culoare politicà. El capàtà culoare, in functie de culoarea mesei, pe care este depus.
      (Ce amuzant, dumneavoastrà faceti numai fise, nu dosare. V-ati pierdut idolii!)
    • +3 (3 voturi)    
     Iti spun eu (Sâmbătă, 16 martie 2013, 7:59)

     ticbis [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

     Functioneaza cam asa:

     "Nu conteaza ca a venit USL-ul la putere... Pentru spaga te leaga DNA-ul" (citat din judecatoarea Viorica Dinu)

     Deci asta era marea lor problema, ca USL-ul care le tolera spagile nu putea (inca) sa-i apere si de DNA...
     De asta se si explica lupta acerba pentru desfiintarea ANI si DNA inceputa de USL inca din prima secunda dupa castigarea alegerilor...
   • +21 (25 voturi)    
    ai perfecta dreptate (Vineri, 15 martie 2013, 21:04)

    bucu [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    Basescu a fost primul politician care a dat in mod explicit "lumina verde"procurorilor printr-o plastica expresie: "baieti scoateti dosarele de la naftalina si instumentati-le"....!
    • -20 (26 voturi)    
     Astea-s bancuri!... (Vineri, 15 martie 2013, 23:01)

     lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui bucu

     Nicicand n-a existat o ingerinta mai intensa in treburile Justitiei decat in mandatele Basescu!
     Nicicand n-a existat o instrumentare si o politizare mai puternica a "serviciilor" decat in epoca Basescu!
     Intre vorba si fapta, Basescu a facut un mare si permanent spagat, precum un politician harsit si necinstit ce este.
     Daca lucrurile au avansat, oarecum, poticnit, haotic si cu enorme sincope in directia cea buna, nu este meritul Basescului, ci al presiunilor Bruxelles-ului si al evolutiei normale a societatii si a procesului democratic romanesc.
     Nu trecura 8 luni de la celebra si nerusinata interpelare prezidentiala: "Domnule chestor, eu v-am numit, nu stiu daca e bine ce faceti!..." Un presedinte impartial, ce respecta statul, functionarii sai, separatia puterilor... Mie imi face greata: pare un vechil feudal ce-si cearta argatul... Aceasta-i mentalitatea, acesta-i "marele om"!
     • +17 (19 voturi)    
      Deci ... (Sâmbătă, 16 martie 2013, 0:07)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

      spui matale ca justitia nu a fost niciodata mai "incalecata" asa cum a fost de Basescu. Si cu toate astea lucrurile, spui tu, au mai avansat, dar doar datorita presiunilor facute de "Inalta Poarta", occidentalii aia corupti care ne-au furat gazele si petrolul de sub nas, in timp ce noi dormeam.

      Pai hai sa facem comparatie si sa analizam logica ta. Pe vremea lui Nascase nu s-a facut nici un pas inainte in ceea ce priveste coruptia (cum sa se faca, atunci cand cel mai corupt este Prim Ministru?). Deci, desi justitia era mai libera decat este acum, totusi rezultate zero. Acum este "incalecata"/aservita ca niciodata, dar rezultate sunt multe si bune. Da, am inteles, presiunile etc etc.. Totusi, justitia e mai putin libera decat pe vremea lui Nascase si are rezultate. Cum iti explici acest paradox: o justitie mai libera ca acum nu a avut nici un rezultat pe vremea lui Nascase. Sa nu uitam si ca marile furturi/"privatizari" s-au facut pe vremea lui Nascase. Si daca tot spuneti ca Basescu a "furat" flota, cum naiba de justitia aia libera a lui Nascase nu l-a inhatat? Aaaaaaa, l-a salvat Popoviciu pe Basescu, asa cu telefoane si relatii. Ptiu, tocmai pe vremea cand justitia era asa libera. Ce coincidenta!!!

      Ia sa vedeti acum explicatii gen OZN-uri, flacari violete, martieni, indieni etc..

      Imi aduc aminte cum Nascase aparea la TV indignat si spunea, apropos de cerintele "cancelariilor" occidentale in legatura cu coruptia (mai ales Ambasada SUA): unde este coruptia asta, unde sunt coruptii astia de care vorbesc ei, sa ni-i arate si noua sa-i aducem domnule pe stadion si sa-i impuscam". Asa ca si pe vremea Nascasului au fost presiuni, dar de.. justitia era mai libera ca acum si de aceea nu erau rezultate. Logica de uslas tata!
      • +1 (1 vot)    
       Foarte bun (Sâmbătă, 16 martie 2013, 11:35)

       adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Alius

       comentariul lui Alius. Felicitari !
     • -1 (3 voturi)    
      e las` asa... (Sâmbătă, 16 martie 2013, 15:08)

      ockiu [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

      se pare ca oamenii de pe-aici sunt prea inteligenti si destepti in cap sa auda si treburi de-astea. si-apoi cand zice presedintele inseamna ca "e lege" (era o replica nefericita a unui alt presedinte) - cand de fapt nu inseamna decat ca-si baga nasu` unde nu`i fierbe oala atat - si nitel ilegal - dar neah el are imunitate si se mai plange ca parlamentarii si-au sporit imunitatea :))
     • +2 (2 voturi)    
      noroc (Sâmbătă, 16 martie 2013, 17:20)

      zaboo [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

      ca o Europa civilizata NU vede prin ochii tai
     • 0 (0 voturi)    
      Bine, bine, da' ... (Duminică, 17 martie 2013, 19:14)

      Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

      ... ceva argumente, fapte care sa-ti sustina afirmatiile, ai?

      Sau asta-i mentalitatea matale, sa arunci cu noroi si-atat?
    • 0 (0 voturi)    
     justitia`i independenta rau ... (Sâmbătă, 16 martie 2013, 15:05)

     ockiu [utilizator] i-a raspuns lui bucu

     si asta arata foarte clar cat de INDEPENDENTA`i justitia in tara asta. a zis un nene - faceti - gata aia s-au apucat de treaba - vin ele si rezultatele.
   • -14 (18 voturi)    
    doare (Sâmbătă, 16 martie 2013, 1:14)

    evoque [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    cand o primesti peste bot. Va asteapta niste ani frumosi in care aveti timp sa cugetati, mai intai trebuie sa va inghititi veninul.
    • +4 (4 voturi)    
     Gresit (Sâmbătă, 16 martie 2013, 8:02)

     ticbis [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     Atata timp cat vedem judecatoare spagare si corupte bagate la parnaie nu ne doare deloc, ba dimportiva, cred ca voi va simtiti loviti fix in moalele capului!
     La cat mai multe astfel de smetii!!!
    • +2 (2 voturi)    
     limbaj de mahala (Sâmbătă, 16 martie 2013, 10:40)

     quetzal [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     mahala in lipsa de argumente, la fel ca idolii tai uslisti. de unde nu e...
    • +2 (2 voturi)    
     evoque (Sâmbătă, 16 martie 2013, 13:39)

     ty [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     Stii bine ca veninul e al vostru. La noi e ratiunea si bunul simt.
    • +1 (3 voturi)    
     Pisule.. (Sâmbătă, 16 martie 2013, 14:38)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     Eu sunt plecat din tara. Dintre noi doi, cel care o ia peste bot, cu singuranta esti tu. Da' tot nu am inteles cum o iau pste bot? Prin coruptii lui Antenescu si Poanta? Adica numai pe mine m-ar afecta coruptii? Pai pe tine te asteapta niste ani negri, dar esti prea ingust ca sa intelegi asta. Fericirea ta este ca o iau eu peste bot. Fericirea si prostia.
   • -1 (1 vot)    
    vai cat de inteligent esti ... fii capitanu` nostr (Sâmbătă, 16 martie 2013, 15:02)

    ockiu [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    sau mai bine nu ...

    amice - le-au retinut (cred) mai dureaza pana dovedesc ca sunt si vinovate. NU PROCURORUL hotaraste ca e vinovat - el DOAR ACUZA.
    din nefericire pentru toti nu doar pentru prostime - procurorii in ultimii 7 ani au demonstrat ca sunt PROSTI facuti gramada. foarte putine dosare facute cum trebuie si mai nici unul din asa zisa MAREA CORUPTIE.
    atentie mare - prosteala asta cu "arest preventiv" nu inseamna ca omul este vinovat.
    • 0 (0 voturi)    
     Da' de ce sa fiu capitanu' vostru? (Sâmbătă, 16 martie 2013, 20:55)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui ockiu

     Nu-i aveti pe Poanta si Antenescu? Eu zic ca e destul.

     Si eu nu am astfel de amici, ca tine. Le-au retinut, o sa vedem ce si cum. Si apropos de inteligent, faptul ca pe unii ii doare cand mai se sparge un buboi al coruptiei, nu arata decat ca, asa cum am mai spus, prostia este multa pe-aici prin Romania. Si capitanii vostri se bucura cand va vad asa intristati, caci unde e prostie, e rost de scos bani multi. Asa ca esti un bun soldat de-al lui Poanta si Antenescu. Doamne-Doamne sa te tina sanatos, ca nu mai gasesc ei asa prosti dupa care sa profite. La mai mare!
  • +14 (16 voturi)    
   Ceea ce tie iti scapa (Vineri, 15 martie 2013, 20:19)

   predel [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   ...este ca sistemul include acum posibilitatea de a audita toate modificarile introduse, astfel incat se manevrele respectivilor se pot reconstitui si le vei vedea ca probe in dosar!
   Pe mai departe, te-as sfatui sa vorbesti despre ceea ce cunosti. Cred insa ca asta ar insemna ca in majoritatea subiectelor sa taci!
  • +7 (9 voturi)    
   O mica intrebare (Vineri, 15 martie 2013, 20:44)

   Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   De ce la Realitatea TV se loveste in Dragnea?
   • -6 (10 voturi)    
    numesti (Vineri, 15 martie 2013, 21:45)

    evoque [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasul_Mos_Craciun

    realitatea, antena 3 si romania tv, televiziune?
   • +1 (1 vot)    
    La Realitatea TV , apropos de coruptie, (Sâmbătă, 16 martie 2013, 12:45)

    proletara [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasul_Mos_Craciun

    se indignau ca sunt ascultati , interceptati ..Nu vor sa inteleaga ca daca nu ai nimic de ascuns sa te asculte ca nu-i nimic grav. Cate nu s-au intamplat la realitatea asta ..Undei SOV ? Domnule Mircea Diaconu , iar ai luat-o razna ? Te-ai dus la R TV sa bati campioi .Penibil !
   • +1 (1 vot)    
    Justitia si Realitatea (Sâmbătă, 16 martie 2013, 13:11)

    proletara [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasul_Mos_Craciun

    Ca sa le creasca audienta ! Dragnea este "erou national" .. a reusit sa-l bage in Parlament pe Kakarau Mare organizator ! Doamna Kretulescu , ce speriata erati cand ati descoperit jucariile acelea montate nu de SRI ci de SOV, ca el va monitoriza de pe strada Paris ..chiar nu stiati asta . Cred ca si din Puscarie va monitorizeaza..Daca se judeca corect dosatele lui, in asteptare, cred ca acolo va sta pana la adanci batraneti. reluati, domnilor judecatori, dosarele cu Petromservice, cu averea imobiliara si spalarea de bani., cu off-shorurile ..Daca nu era Ghita sa dea mai mult ca sa castige SOV era si acum in strada Paris. Rusine !
  • +14 (16 voturi)    
   ? (Sâmbătă, 16 martie 2013, 2:12)

   cotora [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   au fost reforme pe timpul lui iliescu, vacaroiu,constantinescu, nastse, amariei ?, ai vazut tu vreun politician anchetat, trimis in judecata si condamnat ?, sau judecator ? eu unul nu, dar pe timpul lui basescu, da
  • 0 (0 voturi)    
   ha ha ha ha (Sâmbătă, 16 martie 2013, 15:00)

   ockiu [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   "ce-mi plac glumele mele" - asta ca veni vorba de "reforma in justitie"
   mai urmeaza sa vina macovei sa ne zica cum se face treaba (o alta tanti care a facut reforma in justitie si tot asa cu presiuni pe langa judecatori)
 • +24 (26 voturi)    
  80% din sistem este asa (Vineri, 15 martie 2013, 20:10)

  rakleta [utilizator]

  si asta intr-o nota mare de optimism
 • +11 (15 voturi)    
  "Realizarile" MONEI si a USL-ului (Vineri, 15 martie 2013, 21:28)

  DEMA GOGU' [utilizator]

  Mona Pivniceru este ministrul injustitiei USL-iste ! Intarzierea nominalizarii Procurorului General si Seful DNA de catre USL ,sau numirea unor inconpetenti favorizeaza coruptia . Ponta este primministru si trebuie sa raspunda.
  • -5 (13 voturi)    
   Porecla... (Vineri, 15 martie 2013, 23:19)

   lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui DEMA GOGU'

   Ti-ai gasit-o nespus de inspirata...
   Bravo, tovarase!...
  • -1 (3 voturi)    
   morar si kivuta (Sâmbătă, 16 martie 2013, 15:12)

   ockiu [utilizator] i-a raspuns lui DEMA GOGU'

   cred ca nu`i doar pivniceru vinovata de faptul ca s-a intarziat atat de mult numirea procurorilor. probabil ca duduia sustine ca sunt si alti procurori care poti fi numiti pe acele postori numa ca inalta poarta (Doamne bine ca exista ca altfel noi nici nu stiam sa respiram) insista pe cei 2 MARI procurori - MORAR si Kovesi.
   e lasati ca duduia se va duce la CCR si dupa o sa poata betivu` numi pe cine vrea el - ponta deja a coabitat deci ... nu o sa mai fie nici o bariera.
   • 0 (0 voturi)    
    Da, duduia sustine.. (Sâmbătă, 16 martie 2013, 22:19)

    Alius [utilizator] i-a raspuns lui ockiu

    De-aia a si venit cu cei mai slabi pregatiti posibil candidati. Da domnule: UE a impiedicat-o sa numeasca alti procurori, mai bine pregatiti. A, nu numai UE, dar si martienii. Am citit eu undeva ca reptilienii de asemenea vor pe Morar si Kovesi.

    Pivnicereasa a facut liste peste liste propuneri peste propuneri, s-a zbatut, s-a agitat, nici masina lui Nascase nu a mai luat, dar cei de la UE, nermernicii aia, au spus: "nu domnule Pivnicereasa, nu, noi vrem Morar si Kovesi". A aflat ockiu' si timpanu' chestia asta. Stie el din surse sigure, chiar de la Felix. Soldat fidel, ca de obicei. Mare noroc ca mai exista si oameni ca voi, caci fara voi nu am fi aflat atatea minunatii care se intampla pe pamantul nostru si nu numai! Eu iti multumesc ca existi! Rabdare, inca putin si o sa fiti iarasi ce ati fost si chiar mai mult.
 • -10 (14 voturi)    
  Referatul procurorilor DNA !!!!!!!!!! (Vineri, 15 martie 2013, 21:35)

  andreesanu [utilizator]

  Nu pot intelege de ce rasufla in presa asemenea chestii murdare pina nu se judeca si pina nu se da o hotarire definitiva ,restul e birfa ,poveste,orce.
  Ce fel de justitie este asta in presa ,la TV..........
  Nu exista nici o protectie a datelor a informatiilor ce-s aste vinatori cu haitasi sa sperie cit mai multi sa-si dea in petec sa se autodenunte ???,sau se face vilva ca sunt prea multi corupti sa se mai potoleasca unii,se mai sperie altii se mai cumintesc ca-s prea multi care ar trebui bagati dupa gratii??? si te pomenesti ca nu au loc toti in regim preferential gen Nastase ,Vintu ...
  • -8 (14 voturi)    
   Chestiune esentiala... (Vineri, 15 martie 2013, 23:08)

   lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui andreesanu

   Ce sta chiar la baza actului de justitie. Dar... cui ii mai pasa?!?
   De mai multi ani, "justitia" se "solutioneaza" in presa, pledoariile pe forumuri. Secretul instructiei: o minciuna de dansii inventata...
   "Republica stenogramelor" va ramane cantonata la perioada basista ori va perdura in continuare?!
 • +16 (22 voturi)    
  useleule...misca-te mai cu spor (Vineri, 15 martie 2013, 21:41)

  mockito [utilizator]

  Hai ba baieti USL-isti... cat va mai trebuie sa desfintati DNA-ul si sa ne ajutati sa iesim din UE? Nu vedeti ce debandada e in tara asta... in loc sa fie liniste... avem probleme cu DNA-ul, UE, etc... Pai nu e mai bine daca le eliminam?...si asa scapam de toate problemele. O sa fie o liniste asa cum era pe vremea lui Ceasca... iar daca cineva o tulbura...sa fie luat la intrebari imediat.
  • -2 (2 voturi)    
   Pe vremea lui Ceasca (Sâmbătă, 16 martie 2013, 12:52)

   proletara [utilizator] i-a raspuns lui mockito

   cine fura mai draga ? Venea tov. Ion Teleaga si te lega imediat . Am facut Metrou, uzine , fabrici , concedii de odihna, tabere gratuite pentru elevi ..Nu sunt nostalgica dar coruptia si hotia de acum nu a fost niciodata atat de infloritoare si atat de protejata de guvernanti si parlamentari. M.A.N. era plina de oameni care nu furau si parca nu erau asa burtosi ca parlamentarii de azi ...Nu-i asa ?
 • +11 (15 voturi)    
  antena 3` (Vineri, 15 martie 2013, 22:00)

  comentez [utilizator]

  Am verificat si eu informatia postata de un comentator la unul din articolele pe acest subiect.

  Pe site-ul antena 3 nu apare nimic legat de acest caz !!!
  • -11 (17 voturi)    
   Nici Hotnews-ul (Vineri, 15 martie 2013, 23:16)

   lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui comentez

   Nu se omoara cu intervievarea lui Adrian Sobaru... Oare de ce?!?...
   • +14 (16 voturi)    
    ? (Sâmbătă, 16 martie 2013, 2:18)

    cotora [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

    ce interviu sa ia lui sobaru ?, de ce s-a aruncat ?, de ce nu-l ajuta usl ?, apropos aici este vorbat de alt subiect in articol
   • +1 (3 voturi)    
    De ce? (Sâmbătă, 16 martie 2013, 8:14)

    ticbis [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

    Sobaru lucra la judecatorie si lua mita sute de mii de euro ca sa-i lase liberi pe borfasi, corupti si interlopi? De ce sa i se ia interviu, ca sa ne povesteasca cum a facut sa se arunce in cap?
   • 0 (0 voturi)    
    Sobaru un om necajit, prostit. (Sâmbătă, 16 martie 2013, 13:44)

    ty [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

    Despre Severin vreo veste ceva?
  • 0 (0 voturi)    
   Antena 3 (Sâmbătă, 16 martie 2013, 13:01)

   proletara [utilizator] i-a raspuns lui comentez

   este filtrata de Felix & colaboratorii . Ce sa zica saracii ..ca au ramas fara proptele . Domnule Voiculescu nu reveniti la Senat ? Inca vreo 200 milioane de lei (vechi) va strica ? Mona P nu mai are cum sa va ajute pentru ca are "ascultatori" si in cercei si in tocuri. E barbata rau dar nu mai are curajul de acum cateva luni ..Cred ca regreta Iasul . Si noi regretam ca a plecat de acolo ..
 • +19 (21 voturi)    
  ? (Sâmbătă, 16 martie 2013, 2:23)

  cotora [utilizator]

  judecatoarele spunea la un moment dat, degeaba a venit usl la guvernare ..., deci sa inteleg ca de abia asteptatu judecatoarele sau judecatorii in generali corupti sa vina usl, ca sa poata ia mita linistiti, sa nu mai fie deranjati, de aceea au fost revocati cei 2 judecatori (ghica si danileti), de fapt au fost revocati de judecatorii corupti, sa aiba liniste, sa nu fie o reforma in justitie, o curatenie in acest sistem, nu le convinea judecatorilor corupti
  • +1 (3 voturi)    
   dovada (Sâmbătă, 16 martie 2013, 11:03)

   quetzal [utilizator] i-a raspuns lui cotora

   ca usl a fost votat in majoritate de hoti si corupti care sperau sa se intoarca vremurile "bune". si ca justitia a inceput sa functioneze de cand psd+pnl n-au mai fost la putere;
   QED
   (ultimele alegeri au fost de fapt un fel de recensamant al hotilor si coruptilor: acum stim ca sunt in jur de 4 milioane:))
   • 0 (2 voturi)    
    ? (Sâmbătă, 16 martie 2013, 21:34)

    cotora [utilizator] i-a raspuns lui quetzal

    stimabile, ce am scris eu si ce ai inteles tu !, nu am spus ca votantii usl sunt hoti, ci anumiti judecatori de abia au asteptat sa vina usl la putere sa faca ce vor judecatorii corupti, politicienii corupti, mafiotii, etc, una din judecatoarele arestate a spus ca de abia asteapta sa vina usl la guvernare ca sa poata lua mita linistita, deci comenteaza exact ce am scris eu, nu ce visezi tu, la ultimele alegeri votantii usl a votat pentru pomeni sociale, nu pentru un sistem judiciar corupt sau sa nu intram in schengen !
    • +1 (1 vot)    
     da, stimabile (Duminică, 17 martie 2013, 13:25)

     quetzal [utilizator] i-a raspuns lui cotora

     usl a fost votat in majoritate de hoti, imi mentin afirmatia.
     Pomenile sociale de care spui sunt tot hotie din banii publici, salariile de bugetari ajunsi in functii pe pile sunt tot furt, spaga data functionarilor (medici, politisti, profesori) e tot furaciune, cei care copiaza pentru diplome se numesc tot hoti, oamenii de "afaceri" care dau spagi pentru contracte de la stat nu se deosebesc de sutii de buzunare, munca la negru e tot furt etc etc. Toti acestia sunt hoti si toti au votat USL pentru ca s-au simtit reprezentati de hotii cei mari din acest partid. Si daca Schengen si UE le stau in calea hotiilor atunci sunt gata sa le trimite la naiba si pe ele.
     • +2 (2 voturi)    
      dreptate (Duminică, 17 martie 2013, 18:04)

      cotora [utilizator] i-a raspuns lui quetzal

      iti dau dreptate, cine se asemeana, se aduna, nu ?, hotii au votat cu hotii !
  • +3 (3 voturi)    
   Ultimul foc de artificii la care asistăm... (Sâmbătă, 16 martie 2013, 12:36)

   Mariicaialbastri [utilizator] i-a raspuns lui cotora

   Dupa ce USL va decapita conducerea DNA si a parchetelor si va pune niste oameni de paie gen Amărie sau Tănase Joiţa o sa vedeţi atunci cum se va reinoi pactul dintre politicenii cleptocraţi şi magistraţii corupţi: voi nu va atingeţi de politicieni şi camarila lor iar noi vă lăsăm să luaţi şpagă de la crima organizată. Altfel cum credeţi că au rezistat atâţia ani Nicu Gheară, clanurile de sportivi, Duduieni, Corduneni?

   Şi aşa or sa scape şi or să manînce o pensie liniştită nume grele ale corupţiei judiciare precum:
   madam Costiniu, madam Piciarcă, madam Camelia Sprînceană...
  • +3 (3 voturi)    
   reforma in justitie (Sâmbătă, 16 martie 2013, 12:55)

   proletara [utilizator] i-a raspuns lui cotora

   Ghica si Danielet sa-i dea in judecata pe cei ce i-au dat afara din CSM. Dreptatea e de partea lor. ce putini sunt curati si necontaminati !
 • +1 (1 vot)    
  retardati (Sâmbătă, 16 martie 2013, 6:16)

  T34 [utilizator]

  Am zis intotdeauna ca magistratii romani nu-s decat niste retardati cu ifose. Se pare ca se confirma, daca urmarim dialogurile de gradinita dintre inculpati, modul lor simplist de gandire, barfa si laudaroseniile grobiane la care se dedau (chestia aia cu hainele de blana de mii de euro din articolul precedent) dar, pe de alta parte si limbajul de lemn, stupid, al procurorului care a intocmit actul de acuzare. Asta, in loc sa zica lucrurile clar, le suceste si le indoaie de, la un moment dat, ajungi sa nu mai intelegi nimic. Exemplu:

  "Pentru a-şi argumenta susţinerile, Cirlan Angela a PARTICULARIZAT (in loc de "spus", "zis", pronuntat", "indicat" etc.) numele ANUMITOR PERSOANE (care-s alea?) ale căror dosare au fost repartizate pentru judecată MAGISTRATULUI LA CARE SE REFEREA (care-i ala?!), aspecte care au APTITUDINEA (de cand... "aspectele" au aptitudini?! Eu am invatat la psihologie ca aptitudinile sunt procese psihice umane!!) de a RELIEFA FARA ECHIVOC (in loc de "arata clar") că TRIMITERILE SALE (de parca ar fi citat din vreo carte) erau la judecătorul Dinu Viorica."

  Unde naiba o fi invatat limba romana tembelul care a scris imbecilitatea asta?! La scoala de partid?!

  Traducere libera:
  "Pentru a-si sustine spusele, Carlan Angela a indicat numele inculpatilor X, Y, Z, ale caror dosare au fost repartizate (ilegal?) judecatoarei Dinu Viorica."

  Nu e mai scurt, mai clar si mai ecologic asa, ca se face si economie de hartie?

  Vai de mama lor, acuzati si acuzatori. Toti o apa si-un pamant!
 • +2 (2 voturi)    
  Plutonul de executie (Sâmbătă, 16 martie 2013, 11:20)

  Trojan.H [utilizator]

  Ginditi-va numai citi oameni au fost, sunt, si vor fi nenorociti de borfasii facuti scapati de puscarie de animalele astea. Nu mai vorbesc de borfasii aia de nivel inalt care distrug Romania cu o semnatura. Ce noroc pe animalele astea ca traim in aceasta mascarada de regim democratic. In alte tari ar fi fost executate deja.
 • 0 (0 voturi)    
  Legea nr.2/2013 USL: ATENTAT LA JUSTITIE (Sâmbătă, 16 martie 2013, 11:49)

  Fanfan la tulipe [utilizator]

  Poate nu ati observat, studiati Lg. nr. 2/2013 data de parlamentarii USL, prin care au fost abrogate mai multe motive de recurs, respectiv cele prevazute la art 385 ind.9 alin. 1 din Codul de procedura penala, respectiv punctele 2, 7-11, 17 si 18-21 iar altele au fost modificate.
  Aceasta lege va avea consecinte GRAVE, PROCURORII VOR AVEA MAINILE LEGATE, NU VOR MAI PUTEA ATACA CU RECURS hotararea NELEGALĂ a instantei de fond daca instanta a comis o eroare gravă de fapt, având drept consecinţă pronunţarea unei hotărâri greşite de achitare sau de condamnare, daca instanţa nu s-a pronunţat asupra unei fapte reţinute în sarcina inculpatului prin actul de sesizare(rechizitoriu) sau când faptei săvârşite i s-a dat o greşită încadrare juridică.
  În traducere, in dosarele "aranjate" la instantele de fond nu se va mai putea face recurs pentru a se indrepta nelegalitatea de catre instanta superioara, astfel incat MULTI INFRACTORI VOR RAMANE ACHITATI.
 • +1 (1 vot)    
  sistem piramidal al mitei (Sâmbătă, 16 martie 2013, 12:25)

  nycman91 [utilizator]

  Stati linistiti ca astea sunt sacrificate pentru a le da exemplu celor care indraznesc sa nu respecte sistemul piramidal al spagii. Ele nu cotizau mai deloc mai sus si asta a deranjat foarte multa lume. Coruptia din romania nu va disparea decat daca natura se va indura si ne va trimite un meteorit pentru a indrepta faradelegile care se fac, zi de zi, ceva de genul celui care a dus la disparitia dinozaurilor.asa sa ne ajute dumnezeu!
 • +1 (1 vot)    
  USL - dreptate pana la capat ! (Sâmbătă, 16 martie 2013, 15:33)

  nede [anonim]

  tin minte afisele USL-ului din campanie : " Dreptate pana la capat ! "


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by