Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca Dumitru Sechelariu a fost un om care a marcat acesti ani printr-o prezenta vie si apreciata de cetateni, el exprimandu-si regretul ca acesta a incetat din viata.

"Stiam ca statea rau cu sanatatea si ca a plecat din tara. Imi pare foarte rau ca a incetat din viata. Deci, ne paraseste un om care a marcat acesti ani printr-o prezenta vie si apreciata de cetateni", a declarat Ion Iliescu.

Presedintele de onoare al PSD a precizat ca Sechelariu a fost un om apreciat in Bacau, fiind reprezentatul unei categorii importante de oameni care credeau in el si care i-au acordat mandatul lor.

"Nu am avut legaturi nemijlocite, dar l-am apreciat pentru ca a fost un om activ in Bacau. Era deja o persoanalitate, lumea il apreciase, a fost ales si a fost un reprezentat al unei categorii importante de oameni care credeau in el si care i-au acordat mandatul lor. Si in viata economica s-a manifestat ca un om activ", a mai spus Iliescu.

Fostul primar al Bacaului Dumitru Sechelariu a incetat din viata, sambata dimineata, conform unor apropiati ai acestuia.