Circulatia rutiera pe autostrada Arad - Timisoara s-a redeschis duminica, in jurul orei 15.00, potrivit unui comunicat emis de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADR). Autostrada a fost inchisa sambata dimineata din cauza ninsorii abundente.

Potrivit CNADR, pentru dezapezirea autostrazilor si drumurilor nationale s-a intervenit, in intervalul orar 06:00-13:00, cu 573 autoutilaje si s-au raspandit 3646,5 tone material antiderapant.

CNADNR-SA roaga participantii la trafic ca in perioada urmatoare sa respecte cu maxima atentie restrictiile de viteza specifice sezonului, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarna, lanturi, lopata).

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesand pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.